To je to što me zanima!

Navijači Lakersa razbijali buseve i 'čistili' benzinske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što su njihovi Lakersi postali prvaci, horda navijača krenula je u pohod po Los Angelesu. Na meti su bili autobusi, policijski auti, benzinske...
Vidi originalni članak

Proslava naslova NBA prvaka izvan Staples Centra u nedjeljnoj noći nije prošla mirno. Snage javnog reda i mira imale su pune ruke posla.
Izvještaji kazuju da je uhićeno oko 25 ljudi, da je uništeno nekoliko policijskih vozila, spominju se bacanja kamenja i boca. Neke televizijske snimke svjedoče o pojedincima koji skaču po policijskim automobilima i gađaju ih kamenjem, pale drveće po gradu, pljačkaju benzinsku postaju i uništavaju autobuse. Srećom, ozlijeđenih nije bilo.
Lakersi su, podsjetimo, na Floridi pobijedili sastav Orlando Magica 99-86 u petoj utakmici NBA finala i tako s ukupnih 4-1 došli do 15. naslova u svojoj povijesti.
Utakmica se nije, kako je to ranije bio običaj, prikazivala u Staples Centru, dvorani LA Lakersa, no jest u kafićima i restoranima u neposrednoj blizini “doma” prvaka. Od tamo su ljudi i izašli na ulicu i počeli u svom devijantnom obliku veselja vandalizirati grad.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zipper 15.06.2009.

    Nikad oni neće u Evropu :))

  • god of war 15.06.2009.

    ugledali se na nas djelomično..haha....LAKER 4 EVER!!!! Kobe\"king\"Bryant,a onaj LBJ mu nemože ni cipele čistit!!

  • SiME_wolf 15.06.2009.

    ma ovo je nula,nistica prema eu. navijacima

Komentiraj...
Vidi sve komentare