To je to što me zanima!

Navijači Milana će me toplo dočekati, u to sam siguran

Kaka će pred San Siro istrčati 3. studenog, u 4. kolu skupine C. Real će te večeri gostovati kod Milana, Brazilac se ponovno vraća u 'svoj' grad
Vidi originalni članak

Nakon šest sezona, nakon godina u kojima je stekao punu afirmaciju i došao do svjetskog nogometnog vrha, Kaka je ovoga ljeta Milano zamijenio Madridom. Milan je dobio hrpu love, Kaka priliku da u sklopu 'novih galacticosa' pokupi još gomilu trofeja. A već na početku novog razdoblja svoje karijere Kaka će se vratiti u Milan. U četvrtom kolu skupine C, 11. studenog, Kaka će u bijelom Realovom dresu s brojem osam istrčati pred navijače kojima je šest godina bio idol.
- Bit će to nešto posebno, sasvim poseban osjećaj. Igrati u Milanu, protiv mojih velikih prijatelja, protiv kluba koji će zauvijek ostati u mojem srcu... Ma stvarno poseban osjećaj - govorio je Kaka nakon što je doznao da su Milan i Real u istoj skupini. I više nikoga nije briga za nekakav Marseille, još manje za Zürich. Priča je povratak Kake na San Siro, koji je sasvim sigurno biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Navijači ne bi trebali zamjeriti svom idolu, barem tako Kaka misli.
- Ma siguran sam da će me toplo pozdraviti, uvijek sam imao sjajan odnos s navijačima Milana. Puno dugujem tim ljudima, osjećam veliku odanost prema njima - kaže Kaka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • braco705 28.08.2009.

    Evo ti primjer od neki dan kad su u Opatiji napali Sharbinia a ni Hrgoviču nije bolje bilo

  • appice 28.08.2009.

    Pa baš kontra, ne znam niti za jedna slučaj da je netko pretuko igrača kod nas jer je promijenio klub, a kao navijač milana za kaku kažem ma steraj se u p... materinu.

  • boys 28.08.2009.

    nemoj okratat leđa

Komentiraj...
Vidi sve komentare