To je to što me zanima!

Navijači NEC-a: Zar u Hajduku zapošljavaju 'slijepe' skaute?!

NAVIJAČ ILI 'NAVIJAČ' Na popularnom Redditu pojavila se poruka koja opisuje novo Hajdukovo pojačanje, Andrea Fomitschowa. Iako izgleda prilično ozbiljno napisano, možda je i riječ o - šali...
Vidi originalni članak

Hajduk je pojačao konkurenciju Hysenu Memolli na poziciji lijevog beka.

Riječ je o Nijemcu Andreu Fomitschowu (26). Novo pojačanje Hajduka karijeru je započelo u Wolfsburgu, nakon toga je igrao za Fortunu Düsseldorf, Energie Cottbus i Kaiserslautern, a prošlu sezonu odigrao je u nizozemskom NEC Nijmegenu.

Na poznatom Redditu osvanula je tema u kojoj navijači raspravljaju o kakvom je igraču riječ, pa je jedan član iz Nizozemske, navijač NEC-a iz Nijmegena gdje je Andre igrao do dolaska u Hajduk, bio posebno slikovit:

Sretno s njim! Jedna je stvar sigurna: Vaš klub upravo je potpisao papire za ispadanje iz lige.

On je užasan. Ne znam tko ga je skautirao, ali taj treba dobiti otkaz što prije. On je jedan od najgorih bekova koji su ikad igrali za naš klub. Siguran sam da se svaki navijač NEC-a slaže sa mnom.

Njegova najbolja pozicija je lijevo pored terena, tako da ne može napraviti štetu.

On je užasan lijevi bek. Voli otići naprijed i uvijek se zaboravi vratiti nazad na poziciju kad njegova momčad izgubi loptu. Njegovi korneri i slobodnjaci su još užasniji. Uvijek završe u obližnjem parku pored stadiona. Mogu vam reći, skaut koji ga je pratio, sigurno je slijepac koji je izgubio svog psa vodiča.

Dakako, Andre svoje ima tek za pokazati na travnjaku, a ova poruka može biti plod dosade iz koje se rađaju provokacije između navijača...

Idi na 24sata

Komentari 75

  • LOLNeki 25.06.2017.

    Znači lijevi bek na razini Strinića i Pivarića jer sve ovo opisano stoji i za ovu dvojicu, takvi valjda jedino prolaze kod nas.

  • ibarix 25.06.2017.

    Hajduk svake godine ima nova "pojačanja", a i dalje tapkaju u mjestu. Kad mi je frend rekao da dolazi u Hajduk neki Nijemac, prvo šta sam pitao je bilo - jel on retardiran? Jer jako je čudno da Švabo s 26 godina dolazi u jedan Hajduk. Nešto s njim ne štima.

  • zeljkov1 25.06.2017.

    svima mrziteljima hajduka kažem da od plivarića ne može biti gori,nema šanse!

Komentiraj...
Vidi sve komentare