To je to što me zanima!

'Navijači Partizana plješću Kukoču, a zvižde srpskom košarkašu. To je degutantno'

"Hvala im na tome. Svaki put sam bio srdačno dočekan u Beogradu", rekao je Kukoč nakon utakmice na kojoj je bio počasan gost
Vidi originalni članak

Dino Rađa i Tonči Kukoč bili su u Beogradu na utakmici Partizana i grčkog Olympiakosa. Velikani hrvatske košarke dočekani su u Beogradu s velikim ovacijama i bili jedni od počasnih gostiju na utakmici 32. kola Eurolige u kojem je Olympiakos slavio 74-69.

Iako je beogradska publika pljeskom pozdravila Kukoča i Rađu, zvižducima je dočekala srpskog košarkaša Nikolu Milutinova koji igra za grčki klub. To nije baš dobro sjelo bivšem srpskom košarkašu Goranu Grboviću.

Bilo mu je drago što je beogradska publika skandirala hrvatskim košarkašima, ali ne razumije zašto je srpski rerezentativac zaslužio zvižduke.

FOTO: POSEBNI GOST Kukoč: Svaki put su me srdačno dočekali u Beogradu. A NBA igrači ne bi izdržali Obradovića

- Razumijem da Kukoč i Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravljeni pljeskom, jer su stvarno košarkaške planine, ali ne razumijem da se zviždi svojem igraču. Zamislite situaciju da u Hrvatskoj plješću Srbima, a da zvižde svojima, to se nikad neće dogoditi. To je degutantno, to mi je zasmetalo - rekao je nakon utakmice za Kurir. 

- Hvala im na tome. Svaki put sam bio srdačno dočekan u Beogradu. Ne može se uvijek pobjeđivati, atmosfera je jednostavno bila takva. Svi igrači imaju želju igrati dobro u ovoj atmosferi, samo su neki igrači malo jače pogođeni - komentirao je Kukoč za Sportklub.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DrMrSc 30.03.2024.

    Rađa je ionako jugoslavenčina, njemu je svejedno tko mu plješće, a za Kukoča me čudi da mu je toliko potrebna takva podrška

  • karabas26 29.03.2024.

    Zašto? I ja bi prije pljeskao Đokoviću nego Čiliću (zbog sportskih uspjeha)

  • denyyyyy 29.03.2024.

    Kukoč je degutantan lik, kao i svatko tko ima bilo kakvu vezu sa srpskim klubovima poput partizana velje nevolje,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare