To je to što me zanima!

Navijači pokušali ući na stadion: Dva policajca ozlijeđena, priveli osam Funcuta i jednog Torcidaša

'Pripadnici domaće navijačke skupine pokušali su probiti policijski kordon radi pristupa stadionu kojom prilikom su policijski službenici prema skupini navijača upotrijebili sredstva prisile', stoji u objavi policije
Vidi originalni članak

Iako se utakmice elitnog ranga hrvatskog nogometa igraju bez gledatelja, prije utakmice 17. kola 1. HNL u Šibeniku između istoimenog domaćina i Hajduka došlo je do sukoba policije i navijačkih skupina domaćeg kluba Funcuta, a priveden je i jedan pripadnik Torcide.

- Dana 22. siječnja oko 17,20 sati u Šibeniku, gradski predio Šubićevac, prije početka prvenstvene nogometne utakmice između HNK Šibenik i HNK Hajduk, koja se odigrala bez nazočnosti gledatelja, pripadnici domaće navijačke skupine pokušali su probiti policijski kordon radi pristupa stadionu kojom prilikom su policijski službenici prema skupini navijača upotrijebili sredstva prisile temeljem Zakona o policijskim poslovima i ovlastima - stoji u objavi PU Šibensko-kninske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom sukoba dva su policajca ozlijeđena, a bilo je i privedenih.

- Tijekom policijskog postupanja ozlijeđena su dvojica policijskih službenika, a zbog sudjelovanja u navedenom događaju kao i drugim događajima u blizini stadiona uhićeno je devet pripadnika navijačkih skupina od kojih 8 pripadnika domaće navijačke skupine i jedan pripadnik gostujuće navijačke skupine. Postupanje prema navijačima je u tijeku u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Šibeniku i po završetku ćemo obavijestiti javnost o poduzetom - stoji u priopćenju.

KOMENTAR Tramezzanijevo 'Božićno drvce' Teklić okitio s tri vrijedna boda

Podsjetimo, Hajduk je u nastavku 1. HNL slavio na Šubićevcu s 1-0, a mnogi su gledatelji susret pratili s obližnjih zgrada i krovova. Za vrijeme susreta upaljene su i bengalke na obližnjoj zgradi, a moglo se čuti navijanje izvan stadiona.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • LinoČoko_ 24.01.2021.

    Plavci su Funcute napali bez razloga!Nisu radili probleme.Mirno su išli prema magistrali odakle su htjeli gledati utakmicu.Jedan je plavac bez razloga napao navijača da izazove kaos ... Vjerojatno po naredbi da kvare u javnosti sliku o navijačima koji su među prvima došli pomoći na potresom pogođena područja!

  • 23.01.2021.

    Funcuti legende 💪💪💪💪💪💜💜💜💜💜👊👊👊👊👊

  • FaloutBoy 23.01.2021.

    Ovaj neki pametan navijač. Na zadnjem katu na balkonu pali baklje pa kad mu se stan zapali bit ce masoni krivi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare