To je to što me zanima!

Navijači Rome vrijeđali Zlatana, on zabio pa burno proslavio: Što su oni glasniji, ja sam bolji

Zlatan Ibrahimović je u pobjedi nad Romom (2-1) zabio 150. gol u Serie A, sjurio se prema tribini gdje se nalaze navijači Rome te žestoko proslavio gol. Bio je to njegov odgovor na vrijeđanje koje je trpio cijeli susret
Vidi originalni članak

Većina nogometaša je s 40 godina već u mirovini, neki skupljaju posljednje plodove svog rada u egzotičnim zemljama igrajući za 'žnj' klubove, a netko fizički izgleda kao da je u dvadesetima, vratio se u reprezentaciju i najbolji je igrač Milana. Taj netko je Zlatan Ibrahimović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nevjerojatni Šveđanin u 41. godini života igra svoju 21. sezonu u profesionalnoj karijeri, a u nedjelju navečer obilježio je jedan jubilej. Milan je pobijedio Romu (2-1) u 11. kolu Serie A te zadržao korak za prvoplasiranim Napolijem, a Rimljane je načeo upravo neuništivi Zlatan. 

S nekih 20-ak metara iskosa opalio je silovito po podu iz slobodnog udarca, a Rui Patricio samo je pogledom ispratio loptu koja je sijevnula u njegov bliži kut. Bio je Ibrahimovićev jubilarni 150. gol u Serie A, od čega 66. u dresu Milana. No, taj gol nije najbolje sjeo navijačima Rome koji su Šveđanina vrijeđali te ga nazivali pogrdnim imenima. Očito ih je isfrustrirala nemoć, a Zlatan im nije ostao dužan.

Zabio je gol, sjurio se prema tribini gdje se nalaze navijači Rome i proslavio gol dižući ruke u zrak. 

- Neka skandiraju, volim kad me vrijeđaju s tribina. Što su oni glasniji, to sam ja bolji - kazao je neuništivi Ibra za DAZN.

Navijači Rome su zapravo napravili najveću moguću grešku. Upalili su zvijer u Ibri, a tuđe nepoštovanje, ljubomora, vrijeđanje i mržnja, ono čemu nema mjesta u civiliziranom svijetu, je samo njegovo pogonsko gorivo. Uvjerio se u to i sam Mourinho.

Šveđaninu je ovo bio tek peti nastup u Serie A ove sezone, ali uspio je zabiti tri gola. Bez obzira što je i dalje u sjajnoj formi s 40 godina, veteranska dob ipak je ostavila posljedice na njegovom tijelu pa sve češće ima problema s ozljedama. Nije ga bilo više od dva mjeseca zbog ozljede Ahilove tetive, no spojio je pet utakmica i pokazao da je to sve iza njega.

Na veliku radost navijača Milana. Rossoneri su s njim neusporedivo bolji. Svojim nevjerojatnim samopouzdanjem i mentalitetom oživio je i druge igrače. Svi su za jednu razinu bolji nego prije i nije čudno što je Milan i ove sezone jedan od pretendenata na titulu. Možda nema široku klupu i kvalitetu kakvu posjeduju Inter i Juventus, ali ima ono što drugi nemaju. Ima Zlatana. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nap 01.11.2021.

    u 40 igra kao mladić

  • grobari split 01.11.2021.

    Odlična utakmica bila a Ibra je stroj i igračina,voljeli ga ili ne ali to je činjenica makar neki nisu objektivni i smeta im to!

  • 01.11.2021.

    znam kako je ibrahimu... tako mi je i samom

Komentiraj...
Vidi sve komentare