To je to što me zanima!

Navijači Seville zbog El Clasica zasuli teren teniskim lopticama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Utakmica Seville i Levantea odgođena je na pola sata zbog El Clasica. To je toliko razbjesnilo navijače da su nakon početka utakmice zasuli teren teniskim lopticama
Vidi originalni članak

El Clasico je završio pet minuta prije 22 sata, a točno u 22 trebala je početi utakmica između Seville i Levante. No, radi bolje programske sheme i kako bi gledatelji vidjeli reakcije nakon utakmice Barcelone i Real Madrida, dvoboj u Sevilli odgođen je za pola sata.

To je toliko razbjesnilo domaće navijače da su nakon početnog udarca s centra zasuli travnjak teniskim lopticama. Bio je to prosvjed na ignorantski stav vodstva Saveza prema klubu. Navijači su pola sata mirno čekali na tribinama, a onda su pokazali što misle. 

Generalni stav je kako se liga igra samo zbog Barce i Reala, a i u klubu su razočarani. 

Xabi Alonso sam na tribinama na Nou Campu

Kad smo već spomenuli El Clasico, zanimljiva priča dolazi iz Barcelone. Nakon velike pobjede realovci su 'ludovali' u svlačionici, a Xabi Alonso popeo se na tribine stadiona i sjeo. Sam, u miru je uživao u uspjehu...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • karakondžula 23.04.2012.

    haha bice dilili negdi te loptice

  • Penny Dollar 23.04.2012.

    Prije 2-3 godina ista stvar se desila u Svicarskoj. Zbog finala teniskog turnira u Baselu mec FC Basela je poceo ranije kako bi zavrsio na vrijeme da ovi mogu prenosit i tenis. Navijaci Basela su zasuli teren teniskim lopticama i istakli transparent 'Vi odlucujete termin, mi kad ce utakmica pocet' haha. Tako je mec malo kasnio, pa vjerovatno i prijenos tenisa. Sad me zanima prijevod ovog transparenta iz Seville, nisam neki spanjolac da bi sam sebi preveo.

  • šanikva 23.04.2012.

    press konf. znaci puno vise reklama,sta znaci puno vise novaca, sta znaci vise sponzora sta opet znaci vise novaca i tako sve u krug...sve se na kraju svodi na novce :) ovo su vjerojatno ocekivali da ce se dogodit (garant im se nije dogodilo prvi put) pa su se pripremili....steta sta su brzo sve pokupili...ja se sjecam nasih papelitosa pa to se cistilo pun k vrimena....odlicna ideja i odlican bunt...bravo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare