To je to što me zanima!

Talijanski navijači rasistički su vrijeđali hrvatskog trenera: Sudac je prekinuo utakmicu!

"Sudac je dobro postupio, ali u ovakvim situacijama logično je da se ne osjećaš dobro. U redu je ako vam viču 'klaune', ali kad te ovako gadno uvrijede...", kazao je Ivan Jurić
Vidi originalni članak

Subotnju utakmicu 37. kola Serie A, između Spezije i Torina (0-4), obilježilo je rasističko vrijeđanje hrvatskog trenera Ivana Jurića.

Domaći navijači vikali su Juriću "cigane" zbog čega je sudac odlučio prekinuti susret u prvom poluvremenu na dvije minute. Opaskama se pridružio i službeni spiker, koji je pokušao umiriti navijače.

POGLEDAJTE PREDSTAVU VIDEO Vlašićev show u Speziji: Majstorski asistirao dva puta

- Uobičajene uvrede. Pokušao sam ne reagirati, ali nije lako. Sudac je dobro postupio, ali u ovakvim situacijama logično je da se ne osjećaš dobro. Uvrede su bile upućene samo meni, vikali su mi da sam 'cigan'. Općenito nije lako kad vam viču da ste 'cigan', 'majmun', 'crnac'... U redu je ako vam viču 'klaune', ali kad te ovako gadno uvrijede... - kazao je Jurić nakon utakmice.

Podsjetimo, Torino je u toj utakmici ostvario važnu pobjedu koja bi ga mogla odvesti u Europu iduće sezone (op.a., ovisi hoće li Italija imati osam mjesta u Europi), a hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić briljirao je s dvije asistencije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pipolino 28.05.2023.

    A kada njegovi dragi navijači,Hajduka,skandiraju puno gore stvari drugim klubovima, taj isti Jurić šuti.

  • dantejebo 28.05.2023.

    crnci su prisvojili rasizam, on je samo njihov

  • tatamatata 28.05.2023.

    Oni digići se deru nekom da je cigan,pa kaj si ti lud !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare