To je to što me zanima!

Navijači 225.000 puta 'lajkali' Bayernovu čestitku Mandži

Nadam se da Mandžo ostati bar još jednu sezonu, bolji je igrač od Lewandowskog, jedan je od mnogo sličnih komentara na Bayernovoj Facebook čestitki rođendana
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić u srijedu je proslavio 28. rođendan, a iako nije u najboljim odnosima s trenerom Pepom Guardiolom i najvjerojatnije će ga Bayern na ljeto prodati, klub mu je čestitao rođendan preko službene Facebook stranice.

Jedva je prošao jedan cijeli dan, a čak 225.000 navijača je 'lajkalo' objavu uz 3000 komentara u kojima se pridružuju lijepim željama. Zanimljivo, u otprilike 100-tinjak komentara se spominje Robert Lewandowski, koji će i službeno biti novi igrač Bavaraca u ljetnom prijelaznom roku.

- Nadam se da Mandžo ostati barem još jednu sezonu, bolji je napadač od Lewandowskog - jedan je od mnogo sličnih komentara.

Ovo je samo dokaz koliko navijači cijene hrvatskog reprezentativca i njegov doprinos Bayernu u posljednje dvije godine. Zabio je ukupno 48 golova u 88 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Hary_1 23.05.2014.

    Tih 225 soma ljudi je sve reklo, tak da više nema potrebe uopće pričat o Mandži. mandžo je svjetska klasa i to bu dokazal di god da ode. Sudbini Guardiole u Bayernu je jako upitna, on je sa svojim stilom igre isfuran maksimalno, a ne misli se prilagoditi njemačkom načinu i stilu igre, tak da bu uskoro dobil bucu u stražnjicu, a tada, nikad se nezna, možda ga Maminjo angažira.

  • šufnudl 23.05.2014.

    Mandžo je cijeli život u nogometu i znat će kaj treba napraviti u kojem trenutku. Kak ima dobar nos za gol, isto tako ima nos za nanjušiti vjertrove koji pušu oko njega. Bez obzira gdje prešao, Sretno Mario

  • RobertoBađo 22.05.2014.

    Mandzo je bolji od Lewandowskog ko sto je mrav veci od slona

Komentiraj...
Vidi sve komentare