To je to što me zanima!

Navijači su ga gađali bocom, a sudac mu pokazao žuti karton

Celticov napadač Leigh Griffiths umalo je dobio staklenom bocom u glavu pri jednom izvođenju kornera u utakmici s Linfieldom, a sudac ga je kaznio zbog - odugovlačenja
Vidi originalni članak

Nisam mogao dobro vidjeti što je sve letjelo na teren, no što god da je doletjelo, to se ne smije događati. Moji igrači zaslužili su da im se garantira sigurnost na terenu, a navijači neka svoje strasti ostave na tribinama, rekao je Celticov trener Brendan Rodgers nakon opasnih scena na Windsor Parku u Belfastu.

Celtic je gostovao kod Linfielda u kvalifikacijama za Ligu prvaka, slavio 2-0, no ono o čemu se najviše priča su neredi još za vrijeme utakmice. Prilikom izvođenja Celticova udarca iz kuta navijači domaće momčadi zasuli su napadača gostiju Leigha Griffithsa svime što im se našlo pri ruci. Uglavnom su to bile kovanice i plastične boce, no kad mu je kraj glave prozujala staklena boca, postalo je prilično opasno.

A sudac, umjesto da prekine utakmicu i osigura igračima normalan nastavak susreta, on je pokazao žuti karton Griffithsu zbog zadržavanja igre. Istina, upozorio ga je i prije tog kornera da ne odugovlači, no kad god bi se 'devetka' Celtica približila korner zastavici 'projektili' su počeli letjeti oko njegove glave. I, eto mu žuti. Tko mu je kriv što je tako blizu navijačima protivničke momčadi.

No, nije ni Griffiths poptuno nedužan. Vjerojatno potaknut stalnim napadima s tribina, nakon posljednjeg je sučeva zvižduka dotrčao do gola i pokraj stative zavezao šal Celtica. Naravno, Lifieldovi navijači potpuno su izgubili živce i pokušali provaliti na teren. Na Griffithsobvu sreću policijski kordon bio je dovoljno čvrst da izdrži nalete svih osim jednog najspretnijeg. No i on je uhvaćen prije no što se dokopao napadača Celtica.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Euro-Plenki 15.07.2017.

    To je onaj spanjolski sudac...ne mogu se sjetit imena. U primeri svaku utakmicu glumi mangupa!!

  • Dame Dolla 15.07.2017.

    Ovo me podsjetilo na jednu stvar. Volim navijačke emocije, ne kažem da Griffiths jest nedužan, ali navijači često pretjeraju sa strašću i tim emocijama. Ne volim Aleksandra Stankovića, ali ono od prije mjesec dana kad je Jeličić bio u emisiji; s tim se moram složit. " Ko vam kaže da igra za svetinju? Laže, igra za sebe i svoj džep. A vama, ko je kriv što vjerujete u to i u zubić vile"( Nešto u tom stilu). Nogomet is just a game.

  • Kringe 15.07.2017.

    Svi oni kao spadaju pod Veliku Britaniju , nastupaju pod istom zastavom u puno sportova . Englezi smatraju cak svojim Murraya , a zna se da se ne vole oni i Skotska . Jedni druge na otoku nemru podnijet , a glume kao neko jedinstvo , neznam za kog .

Komentiraj...
Vidi sve komentare