To je to što me zanima!

Navijači su izvrijeđali Beniteza: 'Ti si debeli španjolski konobar'

Jako loše predstave "Toffeesa" mogle bi uskoro koštati posla nekoć najboljeg trenera svijeta, a da se pita navijače, dobio bi ga već odavno. "Ti si samo debeli španjolski konobar", vikali su
Vidi originalni članak

Nogometaši Evertona u nedjelju su izgubili na gostovanju kod Crystal Palacea s 3-1 što je za momčad Rafaela Beniteza bio ukupno sedmi poraz u posljednjih devet utakmica. 

Gallagher je doveo domaće u prednost pretkraj prvog poluvremena, Tomkins je u 62. povećao na 2-0, Rondon je u 70. smanjio, a onda je Gallagher duboko u sudačkoj nadoknadi drugim golom na utakmici postavio konačan rezultat.

Jako loše predstave "Toffeesa" mogle bi uskoro koštati posla nekoć najboljeg trenera svijeta, a da se pita navijače, dobio bi ga već odavno.

PREMIER LIGA Everton prekinuo niz od tri poraza: Slavili protiv Arsenala

- Ti si samo debeli španjolski konobar - uzvikivali su navijači Evertona tijekom utakmice s Crystal Palaceom.

Podsjetimo, Benitez je ovog ljeta stigao u Everton nakon što je Carlo Ancelotti prihvatio poziv Real Madrida, a momčad ove sezone plovi u ispodprosječnosti. Nakon 16 odigranih utakmica, Everton drži tek 14. mjesto sa 18 bodova. Ok, nitko ne očekuje od Evertona da konkurira Liverpoolu, Chelseaju i Manchester Cityju, no navijači vjeruju kako bi momčad ipak trebala biti u gornjem dijelu tablice.

BOL U PRSIMA VIDEO I United slavio iz penala: Ronaldo junak, drama Lindelofa

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nokia8 13.12.2021.

    Navijam za Liverpul ali Benitez je osim tada Liverpul ostale timove sve lose vodio.

  • EmillePalka 13.12.2021.

    Sitna raja rado kiti lovorikama tudje glave, ali ih tim istima rado i odjeca!

  • Space Burek 13.12.2021.

    Jel itko očekivao nešto ozbiljno od Beniteza? Pa taj od Liverpoola nije napravio ništa u Engleskom nogometu... sada će biti odlično ako Everton vrati Koemana na klupu haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare