To je to što me zanima!

Navijači su prekinuli utakmicu, Graz pokvario feštu u Ledenoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na stotine plišanih medvjedića palo je na led. Bio je to dogovoreni performans za djecu koja će dobiti nove igračke. No feštu je pokvario Graz koji je slavio sa 4-1...
Vidi originalni članak

Igrala se druga trećina utakmice, Medveščak je gubio 4-0 u Ledenoj dvorani od Graza. A onda, Dustin Jeffrey zabija za 1-4 i na ledu nastaje potpuno ludilo. Prekid utakmice. Na stotine plišanih medvjedića završilo je na ledu. 

Naravno, nije se radilo o nikakvom incidentu, bio je to dogovoreni performans koji su "medvjedi" napravili u suradnji s Rotaract klubom kako bi prikupili plišane medvjediće koji će završiti u dječjim domovima diljem Hrvatske. U sakupljanju plišanih životinja pomogao je čak i sudac.

Bio je to jedan mali tračak nade da bi Medveščak možda mogao stići Graz i napraviti pravu malu senzaciju. Ništa nije išlo "medvjedima" ovu večer. Sve što je Graz opalio po golu, ušlo je. U posljednju trećinu Medveščak je ušao s rezultatom 1-4. Nemoguća misija za "medvjede"? Nažalost, bila je. 

Nije Medveščak uspio preokrenuti utakmicu i Graz je slavio 4-1. Bio je to prvi poraz Medveščaka u Ledenoj dvorani Doma sportova nakon sedam uzastopnih pobjeda. No pjesma navijača nije prestajala od prve do zadnje minute. Bilo na semaforu 5-0 ili 0-5.

Raymond: Nismo bili pravi

Nije problem izgubiti utakmicu, ali... Imali smo svojih problema, teška putovanja, neki igrači nisu mogli igrati zbog bolesti. Nismo bili pravi. Imali smo svoje šanse. Ali bili smo jako loši u igri s igračem više, rekao je trener Medveščaka Marty Raymond nakon utakmice i dodao:

- Ne možemo pobjeđivati svaku utakmicu. Bit će tu utakmica u kojima nećemo briljirati, to je tako. Sad se moramo posvetiti odmoru pa sljedećoj utakmici protiv Villacha za koju se nadamo da će biti bolja nego ova večeras.

EBEL, 26. kolo:

Medveščak - Graz 1-4

Idi na 24sata

Komentari 33

  • MirkoNejašmić 28.11.2012.

    Nevolin niti razumin ovaj hokej...ali šta znaju napravit zdravu atmosferu i marketing to je strava...svaka čast...da je ovo baren moguće u HNL-u

  • lovro111 28.11.2012.

    najbolji navijači na svijetuuuuuuuuuuuu

  • GoranHelmrih 28.11.2012.

    BRAVO

Komentiraj...
Vidi sve komentare