Obavijesti

Sport

Komentari 33

Navijači su prekinuli utakmicu, Graz pokvario feštu u Ledenoj

Navijači su prekinuli utakmicu, Graz pokvario feštu u Ledenoj
18

Na stotine plišanih medvjedića palo je na led. Bio je to dogovoreni performans za djecu koja će dobiti nove igračke. No feštu je pokvario Graz koji je slavio sa 4-1...

VIDEO

Igrala se druga trećina utakmice, Medveščak je gubio 4-0 u Ledenoj dvorani od Graza. A onda, Dustin Jeffrey zabija za 1-4 i na ledu nastaje potpuno ludilo. Prekid utakmice. Na stotine plišanih medvjedića završilo je na ledu. 

Naravno, nije se radilo o nikakvom incidentu, bio je to dogovoreni performans koji su "medvjedi" napravili u suradnji s Rotaract klubom kako bi prikupili plišane medvjediće koji će završiti u dječjim domovima diljem Hrvatske. U sakupljanju plišanih životinja pomogao je čak i sudac.

Bio je to jedan mali tračak nade da bi Medveščak možda mogao stići Graz i napraviti pravu malu senzaciju. Ništa nije išlo "medvjedima" ovu večer. Sve što je Graz opalio po golu, ušlo je. U posljednju trećinu Medveščak je ušao s rezultatom 1-4. Nemoguća misija za "medvjede"? Nažalost, bila je. 

Nije Medveščak uspio preokrenuti utakmicu i Graz je slavio 4-1. Bio je to prvi poraz Medveščaka u Ledenoj dvorani Doma sportova nakon sedam uzastopnih pobjeda. No pjesma navijača nije prestajala od prve do zadnje minute. Bilo na semaforu 5-0 ili 0-5.

Raymond: Nismo bili pravi

Nije problem izgubiti utakmicu, ali... Imali smo svojih problema, teška putovanja, neki igrači nisu mogli igrati zbog bolesti. Nismo bili pravi. Imali smo svoje šanse. Ali bili smo jako loši u igri s igračem više, rekao je trener Medveščaka Marty Raymond nakon utakmice i dodao:

- Ne možemo pobjeđivati svaku utakmicu. Bit će tu utakmica u kojima nećemo briljirati, to je tako. Sad se moramo posvetiti odmoru pa sljedećoj utakmici protiv Villacha za koju se nadamo da će biti bolja nego ova večeras.

EBEL, 26. kolo:

Medveščak - Graz 1-4

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju