To je to što me zanima!

Navijači su stali uz Slavena: Bilić će nas izvući iz ovoga...

TREĆI FAVORIT Tri uzastopna poraza dovela su West Ham u opasnu zonu, a Slavena Bilića među najveće favorite za dobivanje otkaza u Premier ligi
Vidi originalni članak

Nismo u dobroj situaciji i imamo problema. Napravit ću sve što mogu kao trener da ovo okrenemo. To je moj posao, rekao je Slaven Bilić.

No kladionice ne misle da će to još dugo ostati njegov posao. Samo su Tony Pulis (West Bromwich Albion) i Alan Pardew (Crystal Palace) veći “favoriti” za dobivanje otkaza u ponudi engleskih kladionica. Za deset uloženih kuna na Bilićev otkaz nudi vam se dobitak od 60 kuna.

- U napadu smo i više no dobri, no u obrani primamo previše golova - rekao je hrvatski stručnjak nakon 11 primljenih golova od Manchester Cityja, Watforda i West Bromwich Albiona.

Pa iako stvari ne izgledaju baš bajno, nisu ni toliko crne koliko ih Englezi pokušavaju prikazati.

- Ljut sam i razočaran - priznao je Bilić, ali tri uzastopna poraza ima i, recimo, Jose Mourinho.

S nešto skupljom igračkom od Bilićeve, s najjačim Manchester Unitedom u posljednjih nekoliko sezona. Jedina je razlika što je Mourinho izgubio dvije utakmice u prvenstvu i jednu u Europskoj ligi, pa crni niz ne djeluje tako opasno. Ali i Mourinho i Bilić zasad imaju podršku navijača.

- Bilić je jedan od najboljih trenera koje smo ikad imali - jedna je od reakcija fanova.

- Bio je uspješan trener gdje god je radio, trebamo se smiriti i vjerovati da će nas izvući iz ovoga - šire se poruke podrške za trenera “čekićara”.

Raspored mu ide na ruke. Slijede mu tri utakmice u nizu na domaćem terenu. Prvo stiže Accrington Stanley u liga-kupu, pa Southampton i Middlesbrough u prvenstvu. S te tri pobjede više ne bi bio ovako visoko u ponudi kladionica.

TKO ĆE PRVI DOBITI OTKAZ NA OTOKU?

  • Tony Pulis 2.40
  • Alan Pardew 5.00
  • Slaven Bilić 6.00
  • Mark Hughes 6.00
  • Francesco Guidolin 9.00
  • David Moyes 10.00
Idi na 24sata

Komentari 25

  • Gunersss_ 19.09.2016.

    Od te tri "lake utakmice" je samo ova prva u kupu.. Southampton nece dobit,jer su jaki i jaci od njih,middlesbrough,mozda dobiju!?

  • mestar 19.09.2016.

    Glumatanje i kopija moze proc, samo jedno kratko vrijeme, jer kopija nece nikad postat original. To je problem svih nasih trenera ne samo Bilica, svi oni samo kopiraju i nemaju svoj osobni stil, ako neki i ma on ne prolazi jer prvo mu klubske neznalice koji odlucuju o svemu vecinom nemaju pojma o nogometu ni nemaju viziju,samo ih ineresira, profit i trofeji, pa su nestrplivi i ne mogu cekat do sutra, nego hoce sve danas. Drugo razmazene i preplacene zvijzde je tesko privolit da igraju za tim ne samo za sebe, pa onda mediji, mora bit klaun da zabavlja publiku, zato smo imali Ivica, koji je bio ispred vremena i vizionara Blazevica koji je bio vise zabavljac publike nego mogometni strucnjak, pa su ga i mocnici volili, naravno igraci su se bojali vise mocnika koji stoje iza njega nego njega pa su sutili i grali. Tako je to u svemu autoritet je vazniji i od znanja, sto mnogi ne znadu, pa se umisle da su oni netko i nesto.

  • zagro 19.09.2016.

    trebali su ih uslikat par sekundi kasnije,brijem da su se zažvalili :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare