To je to što me zanima!

Navijačica je prijetila LeBronu, on joj dobacio: Ma ti si pijana

Bizarna situacija dogodila se na utakmici LA Lakersa i Atlante Hawksa (107-99), a u sve je bila upletena Juliana Carlos koja je upirala prstom u LeBrona zbog čega su morali intervenirati zaštitari
Vidi originalni članak

Tijekom utakmice Atlante Hawksa i Los Angeles Lakersa dogodila se nesvakidašnja situacija. Naime, jedna navijačica izbačena je iz dvorane zbog sukoba s LeBron Jamesom. 

POGLEDAJTE VIDEO: LeBron puši cigaru i zove mamu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lakersi su uspjeli doći do nove pobjede te su u gostima kod Hawksa slavili rezultatom 107-99.

Anthony Davis vodio je Lakerse do pobjede s 25 poena, dok je LeBron James ostvario 21 poen. U ekipi Atlante istaknuo se Trae Young s 25 poena i čak 16 asistencija.

Zbog pandemije korona virusa, na snazi su mjere zbog čega samo mali broj navijača može prisustvovati utakmicama, a jedna od navijačica bila je izbačena iz dvorane. 

Bizarna situacija dogodila se u posljednjem dijelu utakmice kada se Juliana Carlos verbalno sukobila s LeBronom. Dotična je skinula zaštitnu masku i upirala prstom u Jamesa. 

Na košarkaševim ustima moglo se iščitati kako govori da je pijana, a Juliana je nakon utakmice cijelu situaciju odlučila razjasniti putem Instagrama objasnivši da je branila supruga koji je gledao utakmicu s njom.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Prema navodima američkih medija, njezin suprug je vlasnik jedne tvrtke u Atlanti te često dolazi na utakmice. 

LeBron nije previše pridavao značaj ovom nemilom događaju, a kasnije je priopćio da mu nedostaje komunikacija s navijačima, pa čak i na ovakav način, te da Julianu zaštitari ipak nisu trebali izbaciti. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 02.02.2021.

    Htjela paznju, dobila paznju. Pa cak i u rvackoj

  • Hrvat u metropoli 02.02.2021.

    Ovo kao nije vrijeđanje i rasizam? Mogu samo zamisliti što bi bilo da mu je rekla da je crnac?

  • pametnijiodtebe 02.02.2021.

    Beta male lebron opet u akciji 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare