To je to što me zanima!

Navijačima Barcelone ne sviđa se drastična promjena dresa...

Barcelonini navijači ne slažu se s promjenom dresa, koji će prvi put u 115 godina postojanja kluba imati položene, a ne uspravne pruge. Fotografije donosi Sport.es
Vidi originalni članak

Barcelona od sljedeće sezone prvi put u 115 godina postojanja kluba mijenja uspravne pruge na dresu, koje će sada biti položene. Kako je objavio Sport.es, dizajn novih Barceloninih dresova odobrio je predsjednik Josep Maria Bartomeu.

sport.es

Nike je na zatvorenom sastanku predstavio dizajn dresova direktorima Barcelone, a Sport.es je došao do fotografija. Očekuje se kako će službena prezentacija dresova, koji su drastično promijenjeni, biti do kraja ove godine. 

Sport.es

Katalonski internetski portali proveli su anketu o dresovima, a čak 80 posto navijača reklo je kako im se dresovi ne sviđaju. 

Čitatelji 24sata: Dresovi su promašaj

Pitali smo vas u anketi što vi kažete o novim dresovima koje će od sljedeće sezone nositi Rakitić, Messi i društvo. U trenutku pisanja teksta i dok anketa još traje, 70 posto čitatelja 24sata smatra kako su dresovi promašaj.

Najružniji dresovi u povijesti

Goal je napravio fotogaleriju nekih od najružnijih dresova u povijesti nogometa. 

Za utjehu navijačima Barcelone...

Idi na 24sata

Komentari 32

  • iMac 04.12.2014.

    Ma da je i najbolji dizajn na svitu na ovakvim mockupima izgledaju bože sačuvaj, ko im je ovo radija da mi je znat!

  • odbjegli rastura 04.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • strmi007 03.12.2014.

    gostujući dobar,domaći banana

Komentiraj...
Vidi sve komentare