To je to što me zanima!

Huliganski rat na tribinama u Grčkoj: Jedan izboden nožem

Užasne scene stižu s finala grčkog kupa. Utakmica PAOK-a i AEK-a kasnila je zbog huliganskih nereda prije utakmice. Deseci navijača su ozlijeđeni, a ravnatelj bolnice objavio je kako je jedan izboden nožem
Vidi originalni članak

Da se više priča o njima nego o samom nogometu ponovno su se pobrinuli ratoborni grčki navijači. Naime, finale grčkog kupa između PAOK-a i AEK-a obilježili su huliganski naredi na Olimpijskom stadionu u Ateni. 

Navijači AEK-a prvi su zapalili baklje, policija im je odgovorila suzavcem, no onda su se umiješali i PAOK-ovi navijači i tada je sve eskaliralo i pretvorilo se u pravi rat na tribinama. Ubrzo su sa svih strana letjeli molotovljevi kokteli, sjedalice, a kada su se uspjeli dokopati jedni drugih krenuo je i šakački obračun.

Gorjele su sjedalice i kemijski toaleti, a početak utakmice bio je odgođen, te su se organizatori čak pribojavali da se neće ni moći igrati.

Nekoliko desetaka navijača helikopterima je prebačeno u bolnicu, a ravnatelj solunske bolnice Vasiliki Avgeri rekao je za radio Sport24 da je jedan navijač uboden nožem, a deseci su ozlijeđeni.

Utakmica je na kraju ipak odigrana, PAOK je pobijedio 2-1. Povremeni hrvatski reprezentativac Marin Leovac je igrao cijeli susret za pobjednike.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • BandadiAmici 14.05.2017.

    Koga srbi zanimaju?

  • Pivski trbuh_1988 08.05.2017.

    neka davna dobra vremena,,,,pivo tekma tučnjava,,,,,sad se vise nemas s kim ni izudarat pošteno

  • KnezDomagoj 08.05.2017.

    Samo se koljite pravoslavci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare