To je to što me zanima!

Navijački Schalkea čipom na dresu plaćaju pivo i kobasice

Klub iz Gelsenkirchena predstavio je novi dres, koji na rukavu ima integriran čip za plaćanje hrane, pića i suvenira na stadionu. Schalkeovi prvotimci na svom dresu ipak neće imati čip
Vidi originalni članak

Na Veltins Areni navijači Schalkea više ne moraju nositi niti novac, niti kreditne kartice. Hranu, piće i suvenire moći će kupovati uz pomoć novog dresom.

Čelnici kluba iz Gelsenkirchena predstavili su revolucionarni dres, koji ima ušiven čip na rukavu. Prodavač na stadionu primaknut će poseban uređaj rukavu na kojem će se nalaziti čip te će se kupnja automatski registrirati. Navijači nikad brže i lakše neće moći kupiti pivo i kobasice.

Schalke je na izvrsnu ideju došao u suradnji s novim sponzorom, online supermarketom. Projekt će trajati četiri godine, a ako se ideja pokaže uspješnom, suradnja bi se mogla nastaviti.

Schalkeovi prvotimci na svojim dresovima ipak neće imati integrirane čipove. 

- Oni na poluvremenu ipak ne mogu prošetati do kioska na osvježenje - našalila se Schalkeova glasnogovornica Anja Kleine-Wilde.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 18.05.2017.

    "Navijački Schalkea".......i onda ti takvi brišu komentare....Ma vi ste za "hrkljuš"...

  • Kringe 18.05.2017.

    Jesam iz Njemacke , ali po meni su ovdje najbolji stadioni u Europi , toliko modernih stvari , cijene ulaznica nisu visoke , stadioni su puni protiv bilo kojeg protivnika i na vecini utakmica je odlicna atmosfera, toliko su noviteta uveli za navijace , nikad sranja nema , mozes i sa bakom raspravljat o utakmici , svi se kuze , ne cekam nikad dugo na pivo ili ulazak na wc , Njemacka organizacija i strast prema nogometu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare