To je to što me zanima!

Nazor uskače na klupu Cibone: Kako će se snaći pod Tornjem?

Splićanin Ante Nazor (38) trenerski je zanat klesao u hrvatskoj U-19 reprezentaciji, a prošle sezone osvojio je naslov prvaka Makedonije. Sada je dobio šansu na klupi Cibone
Vidi originalni članak

Novi trener košarkaškog kluba Cibona je 38-godišnji Ante Nazor, trener pod čijim su vodstvom mlađe hrvatske selekcije u posljednjih pet godina osvojile pet medalja na europskim i svjetskim prvenstvima, objavio je u ponedjeljak na svojim službenim stranicama klub iz Savske 30.

Ante Nazor će na klupi "vukova" naslijediti Slobodana Subotića koji je prošle subote sporazumno raskinuo ugovor o suradnji s KK Cibonom.

Nazor je prošlu sezonu vodio momčad MZT-a s kojom je osvojio naslov prvaka Makedonije, dok je prije toga dvije sezone sjedio na klupi Zadra.

Novi trener će danas preuzeti momčad i prvi test će imati u sljedećoj utakmici koja je na rasporedu u petak, 17. studenoga kada "vukovi" dočekuju Vrijednosnice Osijek.

Službena konferencija za medije uoči predstavljanja novog trenera održat će se u srijedu, 15.studenog u 12 sati sati u VIP salonu KK Cibona.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 14.11.2017.

    Ante Ante svi smo za te!

  • 13.11.2017.

    Najbolji mogući izbor za Cibonu!

  • Judita👥 13.11.2017.

    ok:)a kaj nije bio jučer tomasov brat kao trener:)?to valjda privremeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare