To je to što me zanima!

NBA: Carmelo Anthony stiže u Portland kod Marija Hezonje...

Carmelo Anthony u karijeri je tri puta (2008, 2012. i 2016.) osvajao zlatnu olimpijsku medalju, deset puta zaigrao na All-Staru, a 2013. godine bio i najbolji strijelac NBA lige. A sada sreću traži u Portlandu
Vidi originalni članak

Carmelo Anthony (35) postat će novi član Portland Trail Blazersa. Legendarni američki košarkaš, ikona Denver Nuggetsa i New York Knicksa, pokušat će još jednom oživjeti svoju karijeru, njegove posljednje avanture u Oklahomi i Houstonu nisu bile uspješne.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portland Trail Blazersi za koje nastupa i naš Mario Hezonja loše su krenuli u novu sezoni, s omjerom 4-8 u Zapadnoj konferenciji slabiji su tek New Orleans Pelicansi i Golden State Warriorsi. Carmelo Anthony marljivo je trenirao cijeloga ljeta, bio u potrazi za novim klubom, a očito kako najveću pomoć trebaju u Portlandu.

Deseterostruki All-Star igrač u karijeri ima prosjek od 24 poena, 6,5 skokova i 4,8 asista, a novu sredinu pronašao je nakon što je 'palac gore' za ovaj potez pokazala i prva zvijezda Portlanda Damian Lillard. Carmel Anthony dobit će jednogodišnji ugovor (bez zajamčenog iznosa), ali uz mogućnost otkaza, prema kojem će zarađivati 14.490 dolara dnevno, sve do 7. siječnja. Tek tada bi do kraja sezone dobio zajamčeni iznos. 

PHOENIX PRI VRHU ZAPADA Sjajni Šiši srušio 'jastrebove', Zubac je dramatično izgubio...

Za novu momčad trebao bi zaigrati u nedjelju na gostovanju kod San Antonio Spursa. Portland Trail Blazersi ove sezone imaju velikih problema s ozljedama, u kadru i dalje nisu Zach Collins, Pau Gasol, Rodney Hood i Jusuf Nurkić, pa dolazak Carmela Anthonyja može biti i dobar potez.

Carmelo Anthony je jedan od samo 19 igrača u povijesti NBA lige koji je zabio više od 25.000 koševa, a uz to ima preko 6.500 skokova. Njegov povratak na NBA parkete oduševio je NBA fanove, ali i bivše košarkaše, pa je Dwayne Wade na Twitteru napisao:

- Bilo je i vrijeme!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 15.11.2019.

    anthony više ne može biti netko tko ce im biti od velike pomoći

  • Ljubo Ćesić Rojs 15.11.2019.

    Gotovo nikakav ulog, a dobitak može biti ogroman

  • malimatko 15.11.2019.

    U kosarci sam cili svoj zivot znaci 32 godine i od svih najvljivanih nasih talenata od kraja 90ih od Marija sam ocekiva daleko najvise da ce postici...vrhunski atleticizam,pozitivna drskost,jako solidan vanjski sut,odlican prodor i u barci nekoliko vrhunskih partija i uz njegovu mladost sve mi je ukazivalo da napokon imamo extra klasu koja ce se razviti do kraja....jedino sto sam se molia da ne ode mlad u nba bez bar jedne vrhunske sezone u europi u kojoj je bija stvarno dominantan nad europskim igracima,nesto kao Doncic u svojoj sezonu u Realu....i na kraju svega unatoc svom potencijalu nije se uspia razviti do igraca od bar 18-22ppg i 6-8skokova sto ke po svom talentu svakako trebao biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare