To je to što me zanima!

NBA: Houston ispisuje povijest, poraz Spursa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Houston Rocketsi su u Atlanti došli do 20. uzastopne pobjede i sada su s omjerom 44-20 druga momčad zapadne konferencije
Vidi originalni članak

Ovo je najružnija, ali i najveća pobjeda u našem nizu, rekao je trener Houstona Rick Adelman nakon što je njegova momčad 20. pobjedom u nizu ispisala još jednu povijesnu stranicu. Ovakav niz nije uspio nikome još od Bucksa u sezoni 1970/71. Još nije ugrožena serija velike generacije Lakersa iz sezone 1971/72. Oni su se zaustavili na 33 pobjede zaredom.
Tracy McGrady je sa 28 koševa bio prvi čovjek u novoj pobjedi Houstona. Osim njega i Battiera (15) više nitko nije zabio više od 10 poena u utakmici u kojoj je nakon 24 minute bilo 33-32.
San Antonio je u New Orleansu odigrao katastrofalnu utakmicu i izgubio 25 razlike. Trice su gađali 2-18, slobodna bacanja 7-17, a u zadnjoj četvrtini ubacili svega osam koševa. Chris Paul je sa 26 koševa i 17 asista bio prvo ime utakmice, a Parker i Duncan su za Spurse ubacili 24.
LeBron James odigrao je još jednu veliku utakmicu (42 koša, 11 skokova, 7 asista), ali to nikada nije bila garancija da će Cleveland dobiti utakmicu. Nije je dobio ni u New Jerseyu, gdje je domaćine do pobjede vodio Richard Jefferson. Orlando je bez problema "riješio" Clipperse, a ni Boston nije morao dati maksimum za pobjedu protiv Seattlea. Miami i dalje ne može do pobjede, a Sixersi su "skinuli" Detroit u gostima.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare