To je to što me zanima!

NBA legenda o Draženu: Mrzio sam ga, potpuno me izluđivao

Do dana današnjeg ljudima ponavljam da mi je on bio najteži suparnik. Izluđivao me svojim načinom igre i svojim budalaštinama. Bio je toliko dobar strijelac i činio bi to tako da mi 'zabija u facu', kazao je Reggie
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih igrača u povijesti NBA lige Reggie Miller (56), koji je u svojoj osamnaestogodišnjoj karijeri igrao je za Indiana Pacerse i odveo ih NBA finale 2000. godine, prisjetio se Dražena Petrovića. 

Miller je svojevremeno bio jedan od najboljih šutera svih vremena, a u popularnoj radijskoj emisiji Dana Patricka, priznao je da mu je nerijetko bilo mrsko vidjeti Dražena u protivničkoj momčadi. 

- Do dana današnjeg ljudima ponavljam da mi je on bio najteži suparnik, mrzio sam ga. Izluđivao me svojim načinom igre i svojim budalaština. Bio je toliko dobar strijelac i činio bi to tako da mi "zabija u facu -  a potom provocira na uho onim svojim iskrivljenim engleskim - prisjetio se Miller koji je bio jedan od najboljih šutera u NBA povijesti. 

Košarkaškog 'mozarta' prisjetili su se otvorivši temu o Stephu Curryju kojeg neki svrstavaju među najboljih deset na svijetu. 

- Naravno da mi je smetalo što to radi, a on bi mi rekao: 'Pa onda učini nešto'. A često nisam mogao puno učiniti. Dakle, ako nekom smeta to što Curry radi, neka učini nešto", poručio je Miller, ali onda naglasio da bi se u njegovo vrijeme to "nešto" svodilo na fizički jaču igru i grube prekršaje, što danas više nije dozvoljeno - rekao je Miller pa nastavio: 

- Naše vrijeme bi igrači za to dobili "ljubavno tapšanje", što znači da bi ih onaj tko prvi dođe u priliku žestoko srušio na parket. Samo, danas to ne bi prošlo Danas se za sve pregledavaju snimke, pazi se na svaki udarac. Zato Steph može raditi što hoće i proći bez posljedica - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nap7 25.05.2022.

    Reggie je bio najbolji tricas ikada

Komentiraj...
Vidi sve komentare