To je to što me zanima!

NBA zvijezda oženila Srpkinju, evo kako je zaplesao na 'cajku'

Paul George 'razbacao se' se na hit Tijane Milentijević, a zasigurno se popila i koja čašica više. No, nema veze. To je ionako bio njegov dan
Vidi originalni članak

Košarkaš LA Clippersa Paul George prije dva tjedna uplovio je u bračnu luku s Amerikankom srpskog porijekla Danielom Rajić, a sada su procurile i prve snimke s luksuzne proslave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je organizirao vjenčanje na talijanskom otoku Capri gdje su unajmili 'viletinu', a na raskošnom slavlju pjevala je srpska pjevačica Aleksandra Mladenović koja je otpjevala nekoliko narodnjačkih hitova, među njima i "Ženu od sultana".

NBA zvijezda koja zarađuje po sezoni oko 45 milijuna dolara 'razbacala se' se na hit Tijane Milentijević, a zasigurno se popila i koja čašica više. No, nema veze. To je ionako bio njegov dan.

KOMENTAR E sad nas eto i službeno na dnu! U rangu Irske i Luksemburga...

Inače, suigrač našeg Ivice Zupca i njegova odabranica upoznali su se u striptiz baru gdje je Srpkinja plesala oko štange. Nakon nekoliko mjeseci veze Daniela je zatrudnjela, a George joj je nudio milijune dolara za pobačaj. Na koncu su izgladili sve probleme, a George ju je zaprosio prstenom od 350.000 kuna. Sada su dočekali i svoje romantično vjenčanje...

Među uzvanicima su se našle brojne košarkaške zvijezde poput Karla-Anthonyja Townsa, Patricka Beverleyja, Loua Williamsa, Reggieja Jacksona, ali i naš Zubac.

KOLIKE SU IM PLAĆE? Zubac je sad pretekao Modrića: Ovo je 7 najplaćenijih hrvatskih sportaša, dominiraju košarkaši BOGDANOVIĆ JASAN 'Spremili smo timsku obranu za Dončića, imamo tu što tražiti!'

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ante-portas 15.07.2022.

    Nek mu neko prevede tekst pjesme haha.

  • Šaptač_Majmunima 15.07.2022.

    Citiram članak: "Inače, suigrač našeg Ivice Zupca i njegova odabranica upoznali su se u striptiz baru gdje je Srpkinja plesala oko štange..."   Hahaha!!!!!!!

  • 15.07.2022.

    Samo da je ne vrati,slobodno neka si uzme jos koju takvu ima ih kod nas koliko hoce

Komentiraj...
Vidi sve komentare