To je to što me zanima!

'Ne bih ostao u nogometu da smo ispali, u grupi želim tri B!'

Bio sam 'zabetoniran'. Pomislio sam što će biti s klubom. Čvrsto sam bio odlučio da neću ostati u nogometu, nije to bio hir, rekao je Mamić u Dnevniku Nove TV
Vidi originalni članak

Umoran sam, nisam se naspavao, ali sad mogu danima biti budan, rekao je Zdravko Mamić u Dnevniku Nove TV pa objasnio kako se osjeća nakon što je Dinamo izborio Ligu prvaka:

- Sretan sam, ali nemam pravi osjećaj. Tako je to kad tako dugo nešto radite i nešto želite.

Mamiću nije bilo svejedno kad su 'modri' primili drugi gol u Malmöu.

- Bio sam 'zabetoniran'. Pomislio sam što će biti s klubom. Čvrsto sam bio odlučio da neću ostati u nogometu, nije to bio hir no sad treba samo slaviti.

Izvršni predsjednik je rekao kako su igrači iz svlačionice zvali Mišu i burnije slavili, a u avionu ipak malo decentnije. Smatra kako u Ligi prvaka neće biti epizodisti.

- Citirat ću brata Zorana. Ja sam za skupinu tri B, Bayern, Benficu i Basel. Grupa je to u kojoj bi mogli do čuda, prolaska dalje, ili do drugog velikog cilja, 3. mjesta i prezimljavanja u Europi.

Mamić je dodao kako su ulaskom u Ligu prvaka zaradili dovoljno da još neko vrijeme zadrže Sammira i Badelja, a što se tiče Šimunića:

- Ne znam što pričaju moje kolege iz Hajduka, ali odgovorno tvrdim da će Joe igrati u Dinamu. Potpisat će najkasnije do nedjelje kad je okupljanje reprezentacije - završio je Zdravko.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • plavii 25.08.2011.

    dok je mamica bit ce i dinama

  • smradac 25.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AntonelaŽanić 25.08.2011.

    Samo zbog ovoga je Dinamo morao izgubiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare