To je to što me zanima!

Ne biste vjerovali što kaže mali Iniesta: San mi je igrati za Real

San mi je igrati za Real Madrid, rekao je Andres Iniesta. No Barcini navijači ne moraju brinuti jer je nevjerojatnu izjavu veznjak dao kad je bio tek mali dječak
Vidi originalni članak

Andres Iniesta jedan je od najvećih i najuspješnijih izdanaka La Masije, Barcelonine omladinske škole, no video snimka, koja je u nedjelju izašla na YouTubeu pokazuje da su želje veznjaka, dok je bio još klinac, gotovo nevjerojatne.

- San mi je igrati za Real Madrid - rekao je mali Iniesta ispred kamera, koje su svojedobno snimale mlade igrače iz nogometnog pogona Barce.

Iako se radi o dječjim željama, u današnjem kontekstu nevjerojatno zvuči izjava nogometaša, koji je 10-15 godina kasnije postao noćna mora za 'kraljevski klub'. Iako je znanstvena fantastika Iniestin prelazak u Real, Madriđanima bar ostaje utjeha da je Andres kao dijete imao želju biti njihovim igračem.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • CocaColaZero 08.01.2013.

    vise voli kataloniju nego spanjolsku

  • jolle milito 08.01.2013.

    neki dan sam u prepirci s uvazenom gospodom "navijacima" barce, spomenuo kako na planeti nema igraca koji nebi htio igrat za real osim mozda u barci, ali izgleda da i tu ima haha. jos kad se sjetim figovog transfera..... :-))

  • floks19 07.01.2013.

    vau!ja navijam za barcu pa bi mi san bio zaigrat u realu...nazalost necu ni u hajduku...:-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare