To je to što me zanima!

'Ne bojimo se za lipanj, na Euru ćete vidjeti drugu Hrvatsku...'

Nedostaju nam ta rješenja inače protiv ekipa koje se povuku i na tome moramo raditi. Slovenija nas je iznenadila i uvukla nam se nesigurnost. Na kraju smo dobili ove dvije i prvi smo u grupi, rekao je Josip Brekalo
Vidi originalni članak

Bilo je teško, kako u prve dvije utakmice, tako i u ovoj trećoj. Vidjelo se da nam nešto nedostaje, ali mi smo poznati po tome da nismo na razini kroz cijele kvalifikacije, komentirao je Ivan Perišić pobjedu nad Maltom 3-0 koju je započeo upravo on golom u 62. minuti.

KOMENTAR Pobjeda je u džepu, ali za Euro nam ipak treba - bolja Hrvatska

- Mislim da nema straha za nas kada dođe turnir, pogotovo Euro. Odmorit ćemo se od klupskih obaveza i ne bojim se za lipanj. Problem je uvijek ovaj period tijekom sezone i prije početka i to moramo izvući. Sada se opet okrećemo klubovima, a druge ne smijemo gledati, već samo sebe i osvojiti što više bodova.

Točku na i stavio je Josip Brekalo u 90. minuti.

- Bilo je teže od očekivanog, nismo nalazili rješenja u prvom poluvremenu, ali znali smo da ne mogu pratiti ritam 90 minuta. Mi smo ga digli u drugom dijelu, napali gol i na kraju zabili tri. Nedostaju nam ta rješenja inače protiv ekipa koje se povuku i na tome moramo raditi. Slovenija nas je iznenadila i uvukla nam se nesigurnost. Na kraju smo dobili ove dvije i prvi smo u grupi.

DOJMOVI NAKON MALTE Dalić samouvjereno: Bit ćemo prvi u skupini i tako otići na SP! Izbornik Malte: Ono je bio penal

Pogled u budućnost?

- Vjerujem da će izgledati to puno bolje kada budemo imali dva tjedna za priprema da se uigramo. Također, nadam se da će na Euru biti navijača i da nas naši mogu bodriti. Onda će to biti druga Hrvatska.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • plavideset 31.03.2021.

    Isto se pricalo i prosle godine kad su izgubili sve utakmice.Kad se lose radi onda se to mora pokriti floskulama.  Dalic jako lose radi zato se mladi igraci nisu uklopili u reprezentaciju a i osjecaju da im ne vjeruje.Modric i Perisic i vecina drugih starijih igraca su igrali od prve minute protiv Slovenije pa smo svejedno izgubili - sad su za sve krivi mladi igraci.

  • Brunci1984 31.03.2021.

    Sta Dalic odlazi??

  • Jazooooo 31.03.2021.

    Ma nema brige dečki. U lipnju igramo bunker i sve ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare