Obavijesti

Sport

Komentari 87

Dalić samouvjereno: Bit ćemo prvi u skupini i tako otići na SP! Izbornik Malte: Ono je bio penal

Dalić samouvjereno: Bit ćemo prvi u skupini i tako otići na SP! Izbornik Malte: Ono je bio penal

'Danas sam dao priliku svježijim igračima, a onda sam morao uvesti igrače koje nisam planirao. Nekad ide, nekad ne ide, znam da Hrvatska nije na nivou kako bih želio, ali bit će dobro ' rekao je izbornik Dalić

VIDEO

Čestitam dečkima na pobjedi i prvom mjestu u skupini nakon tri utakmice. Bilo nam je teško i ništa nam nije išlo, mučili smo se i previše namučili u ovim utakmicama. Šest bodova iz tri utakmice, očekivali smo više, nismo to dobili. Moramo se spremiti za Europsko prvenstvo, a bilo je tako kako je bilo, započeo je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Pobjeda je u džepu, ali za Euro nam ipak treba - bolja Hrvatska
Pobjeda je u džepu, ali za Euro nam ipak treba - bolja Hrvatska

Nisu 'vatreni' najbolje krenuli u utakmicu protiv Malte (3-0), u prvom poluvremenu nisu uspjeli zabiti. Krenula je Hrvatska u 'šarenom' sastavu.

Pokretanje videa...

Modrić nakon obaranja rekorda 20:25:40

- Danas sam dao priliku svježijim igračima, a onda sam morao uvesti igrače koje nisam planirao. Nekad ide, nekad ne ide, znam da Hrvatska nije na nivou kako bih želio, ali bit će dobro . pojasnio je izbornik Dalić.

Da, igrat će najspremniji i valja koristiti sve igrače da se zna na koga se može računati na nadolazećem Euru. 

Hrvatska i Malta sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

- Mora biti bolje i kvalitetnije, imat ćemo 10 dana priprema i bit ćemo bolji nego u kvalifikacijama. Čeka nas puno posla, rekao sam im da se odmore, znam da imaju naporne završnice sezone u klubovima. Neke stvari smo i danas vidjeli, ali to ćemo popraviti - rekao je izbornik.

Slovačka je pobijedila Rusiju (2-1) i Hrvatska je završila na vrhu skupine nakon tri utakmice sa šest bodova. Duge su kvalifikacije još pred nama, ali izbornik je optimističan.

Rezerve se mučile sat vremena, a senatori razbili tvrdu Maltu!
Rezerve se mučile sat vremena, a senatori razbili tvrdu Maltu!

- Rekao sam da će biti takva grupa, sedam dana i tri utakmice, nikome neće biti lako. Slovenija se maksimalno potrošila protiv nas pa nisu mogli izgurati u ove dvije utakmice, a pokazalo se koliko će grupa biti teška ne samo nama već svima, ali mi ćemo biti prvi u grupi i ići ćemo na Svjetsko prvenstvo - zaključio je Dalić.

A imao je što za reći i malteški izbornik Devis Mangia nakon što švicarski sudac Tschudi nije dosudio, valja priznati, čisti penal nakon što je Juranović igrao rukom u šesnaestercu.

- Vidjeli ste svi da smo trebali dobiti penal. Znam što ćete reći, "Pa što, ne bi izgubili 0-3 nego 1-3", ali... Tko zna da li bi bilo baš tako. Dobro smo odigrali, dobro parirali jednoj velikoj Hrvatskoj da na kraju nemam što drugo nego biti zadovoljan igrom i... Žaliti što zbog sudačkog previda nismo dobili tu šansu da povedemo iz penala pa možda utakmicu odvedemo u nekom drugom smjeru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu