Sport

Komentari 23

'Ne bojimo se za lipanj, na Euru ćete vidjeti drugu Hrvatsku...'

'Ne bojimo se za lipanj, na Euru ćete vidjeti drugu Hrvatsku...'

Nedostaju nam ta rješenja inače protiv ekipa koje se povuku i na tome moramo raditi. Slovenija nas je iznenadila i uvukla nam se nesigurnost. Na kraju smo dobili ove dvije i prvi smo u grupi, rekao je Josip Brekalo

Bilo je teško, kako u prve dvije utakmice, tako i u ovoj trećoj. Vidjelo se da nam nešto nedostaje, ali mi smo poznati po tome da nismo na razini kroz cijele kvalifikacije, komentirao je Ivan Perišić pobjedu nad Maltom 3-0 koju je započeo upravo on golom u 62. minuti.

- Mislim da nema straha za nas kada dođe turnir, pogotovo Euro. Odmorit ćemo se od klupskih obaveza i ne bojim se za lipanj. Problem je uvijek ovaj period tijekom sezone i prije početka i to moramo izvući. Sada se opet okrećemo klubovima, a druge ne smijemo gledati, već samo sebe i osvojiti što više bodova.

Točku na i stavio je Josip Brekalo u 90. minuti.

- Bilo je teže od očekivanog, nismo nalazili rješenja u prvom poluvremenu, ali znali smo da ne mogu pratiti ritam 90 minuta. Mi smo ga digli u drugom dijelu, napali gol i na kraju zabili tri. Nedostaju nam ta rješenja inače protiv ekipa koje se povuku i na tome moramo raditi. Slovenija nas je iznenadila i uvukla nam se nesigurnost. Na kraju smo dobili ove dvije i prvi smo u grupi.

Pogled u budućnost?

- Vjerujem da će izgledati to puno bolje kada budemo imali dva tjedna za priprema da se uigramo. Također, nadam se da će na Euru biti navijača i da nas naši mogu bodriti. Onda će to biti druga Hrvatska.

Najčitaniji članci