To je to što me zanima!

Ne ide mu ni kao ocu: Čilić ispao već u 2. kolu Marseillea

Čilić je u meču imao 7 aseva i čak pet dvostrukih pogrešaka nasuprot čak 17 aseva i samo dvije pogreške kod servisa Kanađanina. Bio je to treći međusobni dvoboj Čilića i Shapovalova te druga pobjeda Kanađanina
Vidi originalni članak

Marin Čilić je poražen u 2. kolu ATP turnira u Marseilleu od 15. igrača svijeta Kanađanina Denisa Shapovalova s 4-6, 6-4, 2-6 nakon dva sata igre.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čilić je izgubio meč protiv mladog Kanađanina koji je dobio prvi set zahvaljujući jedinome ranome  "breaku" kod 1-1. Marin se vratio u drugom setu oduzevši u 10. gemu servis Shapovalova, ali je u odlučujućem setu Čilić dvaput izgubio svoj početni udarac i oprostio se od Marseillea. 

I MARTIĆ PROŠLA Čilić gubio set i break od 137. igrača svijeta pa jedva prošao

Čilić je u meču imao 7 aseva i čak pet dvostrukih pogrešaka nasuprot čak 17 aseva i samo dvije pogreške kod servisa Kanađanina.    

Bio je to treći međusobni dvoboj Čilića i Shapovalova te druga pobjeda Kanađanina. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 21.02.2020.

    A najavio napad na broj 1 , bosanac

  • supporter81 21.02.2020.

    Cilic je bog za ovog napuhanog corica gledam protiv nekog brazilca prvi put cujem a on pusiona a proslu dobije Londera koji igra dobro na zemlji i sto reci vise Čilić krene dobro i odigra solidno il krene lose i gotovo a coric jednu odlicno drugu ko pi''' jos ja kreten stavim njega i cekam njega i thiema i naravno corkan popusi

  • 20.02.2020.

    Nikad on nije bio vrhunski tenisac a niti nece s tom igrom

Komentiraj...
Vidi sve komentare