To je to što me zanima!

Ne ide mu u ljubavi: Sammir bi se ženio, Yasmin ne zna ništa!

Tražimo termin, to je problem, poručio je Sammir iz Brazila, no djevojka Yasmin ništa nije znala o tome. Vijest o vjenčanju njegova djevojka saznala je iz medija
Vidi originalni članak

Jedva čekam vidjeti sina i zaručnicu Yasmin. Vratit ću se kao novi čovjek, rekao je Sammir na odlasku u Curitibu, gdje se sastao s djevojkom Yasmin Chemin, s kojom ima sina. 

Sammirovi prijatelji bili su uvjereni da će se u Brazilu oženiti te se sa suprugom i sinom vratiti u Hrvatsku i zaboraviti raskalašeni život i noćne provode. 

- Tražimo termin, to je problem. Želim to - poručio je Sammir iz Brazila, no nije djelovao previše uvjerljivo. 

Želje su jedno, kažu ljudi, a mogućnosti nešto drugo. Sammirovu djevojku iznenadila je priča o njezinoj svadbi.

- Kakva svadba, kakvo vjenčanje? Zapravo, jako sam zainteresirana za vjenčanje o kojem ljudi govore, ha, ha. Riječ je o mojem vjenčanju, o kojem nemam pojma. Ako će se netko ženiti, neka me pozove na vjenčanje, volim svadbe - napisala je Yasmin na Twitteru.

Sammir je u Brazilu bio mjesec dana. Vrijeme je provodio s Noahom. Prijatelji kažu da mu je bilo jako teško odvojiti se od sina i vratiti se u Zagreb.

Noah ima šest mjeseci, a njegova majka Yasmin kaže kako već sad pokazuje nevjerojatno zanimanje za nogomet.

- Ne mogu vjerovati! Još ne zna ni hodati, a već prstom pokazuje na nogometnu loptu - otkrila je Yasmin.

Brazilac se tako u Hrvatsku vratio neobavljena posla. Nakon što je uveo Dinamo u Ligu prvaka, klub mu nije dopustio odlazak sinu u Brazil. To ga je pogodilo i od kolovoza nije bio isti igrač. Slijedila je noć u zatvoru i suspenzija, više nije bilo ni ponuda za njega... Ništa mu nije išlo po planu. Sad je sina vidio, ali zaručnicu ipak nije uspio “nagovoriti” na vjenčanje.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • purgi 11.01.2012.

    za tebe je ime Samir suđeno, flaša te je nasamarila i u nju si se zaljubio.Sve ostalo je za tebe čista naučna fantastika.

  • IvanKrobot 10.01.2012.

    Još jedno dijete rođeno izvan braka. Ts, ts, ts, ko da mu je mamić gazda.

  • rango90 10.01.2012.

    dobro da ne pokazuje na bocu ko tata...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare