To je to što me zanima!

'Ne idem još, a kad odem neka dođe Jose Mourinho'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson kaže da bi se definitivno oprostio od klupe ''crvenih vragova'' ako bi uspio još dva puta osvojiti LP
Vidi originalni članak

Manchester United je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Porta odigrao tek 2-2, što znači da će mu u uzvratu u Portugalu vjerojatno trebati pobjeda za prolaz u polufinale.
- Nije važno što se dogodilo u utorak na Old Traffordu, još uvijek smo u Ligi prvaka i imamo šanse za osvajanje naslova. Ako postoji još neki posebni izazov u mojoj karijeri, volio bih još dva puta odvesti moju momčad do trona u Ligi prvaka, jer smatram da u tom natjecanju nismo osvojili onoliki broj trofeja koliki smo trebali osvojiti - priča Ferguson.
Manchester United je tri puta bio prvak Europe, još davne 1968., te dva puta u Fergusonovoj eri u Ligi prvaka, 1999. i prošle godine.
- Kada bih uspio donijeti još dva naslova Lige prvaka na Old Trafford, definitivno bih se povukao - dodao je škotski stručnjak.
Ne zamara se pitanjem tko će zasjesti u stolicu u kojoj on sjedi još od 1986. godine, iako spominje Josea Mourinha kao potencijalnog nasljednika.
- Sretan sam da to nije pitanje o kojem ću ja odlučivati. No, mislim da klub treba opet stručnjaka s iskustvom, jer ovo je veliki klub. Sviđa mi se Jose Mourinho, mislim da je dobar tip. No, to je samo moje mišljenje, ne znam što u klubu misle po pitanju sljedećeg menadžera. Ionako o tome ne trebaju previše razmišljati još dvije ili tri godine, jer ja kanim ostati na svojoj poziciji što je duže moguće!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare