To je to što me zanima!

Ne može sport bez politike: Za suđenje Hajduka i Slavena Ivošević rekao da je 'pljačka'

Odličan homage TBF-ovom hitu "Pljačka" iz 2000. godine danas u Koprivnici u izvedbi Ante Čuline u pratnji VAR sobe. Za ukupnu produkciju zaslužan HNS. Čestitam gospodo, napisao je Ivošević
Vidi originalni članak

Nakon kaotičnog remija između Hajduka i Slavena Belupa (2-2) u 17. kolu HNL-a koji se odigrao u Koprivnici, reakcije se ne prestaju nizati. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Politika se uvelike isprepliće u brojnim sferama sporta te ih je gotovo pa ne moguće razdvojiti što je u ovom slučaju pokazao i komentar zamjenika splitskog gradonačelnika Bojana Ivoševića. 

"Odličan homage TBF-ovom hitu "Pljačka" iz 2000. godine danas u Koprivnici u izvedbi Ante Čuline u pratnji VAR sobe. Za ukupnu produkciju zaslužan HNS. Čestitam gospodo", napisao je Ivošević na svom Facebook profilu. 

Podsjetimo, i trener Hajduka Mislav Karoglan nakon susreta je izrazio nezadovoljstvo suđenjem koje ga je podsjetilo na 'ono u Jugoslaviji', dok Krovinović pak nije isto želio komentirati, ali je jasno dao do znanja kako isto nije bilo korektno. 

Naime, krajem prvog dijela situacija na tribini Torcide je eskalirala te je netko plastičnom sjedalicom pogodio pomoćnika Antu Marića u glavu zbog čega je glavni sudac utakmice Ante Čulina prekinuo susret. 

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Pra&vica 13.11.2022.

    Pocelo je ! Kad ne moze milom cini se da se mora ici silom....samo da se zna...POLITIKA mora van iz sporta !!! Ne ide cak ni kad su ti suci skloni , pa sad mora na neki drugi nacin...

  • Bomba-rder 13.11.2022.

    A koje taj lik???? Neki sportas ili playboy????

  • RoNaLdO_10 13.11.2022.

    Zanima me sta ce se dogoditi ako se bude ovako repki sudilo na svjetskom i kakvi ce bit komentari

Komentiraj...
Vidi sve komentare