Obavijesti

Sport

Komentari 137

Ne može sport bez politike: Za suđenje Hajduka i Slavena Ivošević rekao da je 'pljačka'

Ne može sport bez politike: Za suđenje Hajduka i Slavena Ivošević rekao da je 'pljačka'

Odličan homage TBF-ovom hitu "Pljačka" iz 2000. godine danas u Koprivnici u izvedbi Ante Čuline u pratnji VAR sobe. Za ukupnu produkciju zaslužan HNS. Čestitam gospodo, napisao je Ivošević

VIDEO

Nakon kaotičnog remija između Hajduka i Slavena Belupa (2-2) u 17. kolu HNL-a koji se odigrao u Koprivnici, reakcije se ne prestaju nizati. 

Pokretanje videa...

Sin misice 01:05

Politika se uvelike isprepliće u brojnim sferama sporta te ih je gotovo pa ne moguće razdvojiti što je u ovom slučaju pokazao i komentar zamjenika splitskog gradonačelnika Bojana Ivoševića. 

"Odličan homage TBF-ovom hitu "Pljačka" iz 2000. godine danas u Koprivnici u izvedbi Ante Čuline u pratnji VAR sobe. Za ukupnu produkciju zaslužan HNS. Čestitam gospodo", napisao je Ivošević na svom Facebook profilu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, i trener Hajduka Mislav Karoglan nakon susreta je izrazio nezadovoljstvo suđenjem koje ga je podsjetilo na 'ono u Jugoslaviji', dok Krovinović pak nije isto želio komentirati, ali je jasno dao do znanja kako isto nije bilo korektno. 

Naime, krajem prvog dijela situacija na tribini Torcide je eskalirala te je netko plastičnom sjedalicom pogodio pomoćnika Antu Marića u glavu zbog čega je glavni sudac utakmice Ante Čulina prekinuo susret. 

Slaven Belupo i Hajduk sastali se u 17. kolu SuperSport HNL-a
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...