To je to što me zanima!

'Ne objavljuj odluku o svojoj budućnosti prije finala LP-a'

'Los blancosi' tako u subotu neće samo igrati za sebe nego i za - Zidanea. Pobjedom će mu sačuvati mjesto na klupi najtrofejnijeg svjetskog kluba
Vidi originalni članak

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez poslao je tajnu poruku treneru Seville Unaiju Emeryju da ne objavljuje odluku o svojoj budućnosti dok ne završi finale Lige prvaka između Real Madrida i Atletico Madrida u subotu.

Stvar je sljedeća: Real će pričekati i vidjeti kakav će biti rasplet finala. Ako Zinedine Zidane pobjedi - ostaje, ako ne pobjedi - ne ostaje, piše Sky Italia. Toliko je jednostavno. Zidane je na klupi naslijedio Rafaela Beniteza, a imajući u vidu zahtjeve Florentina Pereza (trofeji i samo trofeji) ne bi bilo čudno da legendarni Francuz i ikona Reala dobije otkaz nakon eventualnog poraza od gradskog rivala.

Prema Sky Italiji, Perez je osobno poslao poruku Emeryju, osvajaču Europske lige sa Sevillom tri puta zaredom. Emery je pod ugovorom sa Sevillom do lipnja 2017. godine, no Perez bi ga volio vidjeti u Realu. 'Los blancosi' tako u subotu neće samo igrati za sebe nego i za - Zidanea. Pobjedom će mu sačuvati mjesto na klupi najtrofejnijeg svjetskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • light yagami 27.05.2016.

    osobno mi se ne sviđa ova "taktika" doticnog pereza. kako ocekivat od trenera rezultate, a da ne stojis iza trenera. jedan od razloga zbog kojeg volim MU je taj sto stoje iza svojih trenera, a ne daju ima otkaz zbog 1 sezone, drzali su LVG-a i davali mu prilike, naravno da cete otpustit nekoga tko unisti 2 sezone ovakvom klubu s tim da je imao neogranicen budžet. ali ovo da njima zidane digne klub iz pepela ove sezone, dođe do finala lige prvaka, digne se u la ligu i igra napokon pocne licit na nesto, i onda dobit otkaz je idiotizam, a ne vođenje kluba

  • zekica 27.05.2016.

    Ako su već doveli Zidanea kao zamjenu za totalno izgubljenog Beniteza (boljeg od Carla kojeg je najurio????), onda bi mu trebali dati priliku barem jednu sezonu u komadu. Zidane je mlad i perspektivan i vidi se da mu još nedostaje iskustva, ali s druge strane Zidane je ikona Reala, igrači ga poštuju i slušaju i vjerujem da on može još puno napredovati kao trener. A ruku na srce, da nije Benitez prosuo toliko bodova, gdje je Barca odmaglila na +12, a svi dobro znamo koliko je to ogromna prednost, vjerojatno bi Zidane uspio osvojiti ligu. A ako već traži boljeg trenera onda je o tome trebao razmišljati prije Beniteza pa dovesti Kloppa, Emeryja, Simeonea (ako je uopće moguće da on iz AM-a ode direktno u Real). Ali Perez je vjerojatno najsposobniji čovjek u Primeri za okrenut lovu, i zato je prodao Di Mariu i Alonsa jer je James bio čista dobit (marketnig) a Alonsu je tražio zamjenu u mladom Kroosu, koji je odličan igrač i koji je igrao izuzetno dobro u Bayernu i reprezentaciji. Vjerujem da i Kroos još može puno napredovati u Realu.

  • SamoJaiŠibenik 27.05.2016.

    Cista pobjeda Reala

Komentiraj...
Vidi sve komentare