To je to što me zanima!

Ne opet! Zidaneu pukle hlače: Zizou, a da promijeniš krojača?

DEJA VU Trener madridskog Reala ponovno je imao nezgodu. Baš kao i protiv Wolfsburga, Zidaneu su pukle hlače. Real i City odigrali su 0-0 u prvoj polufinalnoj utakmici
Vidi originalni članak

Realova obrana je izdržala, ali Zidaneove hlače nisu. Opet. 

Trener madridskog kluba imao je nezgodu na Etihadu. Hlače su popustile baš kao i na uzvratnoj utakmici protiv Wolfsburga u četvrtfinalu Lige prvaka.

Tada je "krivac" bio Benzema koji je promašio izglednu šansu.

Real i City odigrali su 0-0 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, a izglednih šansi nije bilo na pomolu sve do pred kraj utakmice. Manchester City i Real igrali su dosadan nogomet, a probudili su se tek u zadnjih 10 minuta. 

Zidaneove hlače popustile su prije. Možda od dosade...

A možda je to dobar znak da će Real proći dalje.

- Mislim da je ovo na kraju dobar rezultat. Utakmica je bila teška. Igrači su to dobro odradili, ali uvijek od njih tražim više. Ronaldo? Nismo htjeli riskirati s njim. Nije se slagao, htio je igrati, ali mi želimo da se što prije oporavi - rekao je Zinedine Zidane.

A ovako je to izgledalo protiv Wolfsburga

Idi na 24sata

Komentari 15

  • KRUGER07 27.04.2016.

    Nisu njumu pukle samo hlače nego konci igre Reala s ovakvom igrom ne mogu bit prvaci europe. S takvom igro doduše bez CR7 mogu igrat protiv momčadi tipa M.City ali pšrotiv Bayerna ili Atletica mozebit samo mušterija za tri četri komada

  • _morti_bu_ 27.04.2016.

    Kaj se ovaj oblači u muri ili varteksu?

  • strmi007 27.04.2016.

    događ se

Komentiraj...
Vidi sve komentare