To je to što me zanima!

Ne vidim te, gdje si?! Mandžo brutalno spustio Mascheranu...

U jednom duelu Mandžo mu je pokazivao na dres pokazujući sličicu 'fair-playa', a Mascherano se pravio 'lud' i stao mu na nogu. Mandžo je to uredno prijavio sucu Irmatovu. No tu priča nije stala
Vidi originalni članak

O pobjedi Hrvatske nad Argentinom (3-0) u Nižnjem pisat će se godinama. Nezaboravno rušenje svjetskog doprvaka iz dana u dan iznjedruje razne sitne detalje po kojima se vidi koliko smo bili dominantnija reprezentacija.

Izašao je tako video u kojem možemo kroz dvije i pol minute vidjeti sve njihove kiksove, a sada imamo i detalj gdje su uključeni Mario Mandžukić i Javier Mascherano.

[VIDEO] OVAKO SE NE IGRA Dvije i pol minute argentinskog kaosa: Ne znaju gdje udaraju...

Naš je napadač vodio teške duel bitke sa svim argentinskim defenzivcima, od Tagliafica, Otamendija, Mercada pa i zadnjeg veznog Mascherana. I to u svom stilu...

Nikad ne ostane dužan!

U jednom duelu Mandžo mu je pokazivao na dres pokazujući sličicu 'fair-playa', a Mascherano se pravio 'lud' i stao mu na nogu. Mandžo je to uredno prijavio sucu Irmatovu, a onda mu je Argentinac krenuo nešto objašnjavati.

Odgovor našeg ofenzivca bio je komičan... Toliko da se njegov klupski kolega iz Juventusa Paulo Dybala dobro nasmijao.

Gdje si, Javiere, ne vidim te? 

VIDEO

Argentina mora pobijediti Nigeriju ako misli u drugi krug, a Hrvatska, koja im je napravila najveće probleme, čeka protivnika u osmini finala.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • plik 26.06.2018.

    haha.. u toj ravnini pogleda je jedino - Modrić ! :)))))))))

  • kirbi78 25.06.2018.

    Nije mu pokazivao oznaku fair playa,nego vidi koje mišiće imam,vidi kako sam jak,vidi koliko sam visok,a Dybala se suzdržava da ne prasne u smijeh

  • manđokralj 25.06.2018.

    Kralj....carina💪🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare