To je to što me zanima!

'Ne žalim zbog UFC-a! Slava je izmišljena, a borce ne poštuju'

Moraju imati normalan odnos prema borcima, moraju početi ispunjavati obaveze i obećanja prema njima. U Bellatoru imaju dobar odnos s borcima, tamo mi se sviđa, kaže 'posljednji imperator'
Vidi originalni članak

Za mene slava UFC-a je izmišljena, ne žalim jer se nisam borio tamo, rekao je Fjodor Jemjeljanenko nakon što je priznao da razmišlja o konačnoj mirovini.

Veliki borac, po mnogima i najbolji svih vremena, bio je želja UFC-u, ali ih je odbio. Ne žali zbog toga.

- Apsolutno nikakvo žaljenje ne osjećam. Nemam nikakvu želju boriti se u UFC-u. Ja sam dio Bellatora, tamo mi se sviđa i imam dobar odnos sa Scottom Cokerom. U Bellatoru imaju dobar odnos s borcima, ponašaju se prema borcima jako dobro. Ja smatram da je Bellator najbolja promocija - rekao je Rus pa objasnio:

- Ne mogu ići u detalje. Ali dok sam imao direktan kontakt s top menadžerima u UFC-u, to mi je bilo dovoljno da donesem svoje zaključke. I da donesem odluku. Mislim da je najbitnije da moraju imati normalan odnos prema borcima, moraju početi ispunjavati obaveze i obećanja prema njima.

'Posljednjeg imperatora' za vikend čeka finale Bellatorovog teškaškog Grand Prixa i borba protiv aktualnog prvaka poluteške kategorije Ryana Badera. Protiv Badera ide po 39. pobjedu u karijeri.

- Najopasnija stvar je da se radi o borcu koji razmišlja u meču o svemu, vrlo je pametan i ide direktno po ostvarenje svog cilja - prokomentirao je svog sedam godina mlađeg protivnika.

Jemjeljanenko je već bio u privremenoj mirovini od 2012. do 2015., ali se vratio u RIZIN i nastavio s karijerom u slobodnoj borbi. Sljedeća će borba pokazati je li vrijeme za mirovinu jako blizu ili bi mogao i u obranu teškaške titule.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 25.01.2019.

    Fjodor pa Cro Coop su dva najbolja borca u povjesti slobodne borbe,ljudi brzo zaborave ono sto je Mirko a i posljednji imperator radili....na trecem mjestu mi je J.Jones...a sto se tice K1 Ernesto Hoosp,Badr Hari,Cro Coop,Remi Bonaski,le baner... Sto se danasnjih prvaka u UFCu tice,ocajni su borci..ako izuzmemo JJ nemamo niti jednoga pravoga udaraca nogama,a niti u StA nisu nista bolji...to su samo napuhane muhe...kada su Verdum,Lesner u vrhu znamo na kojemu su mjestu bili u vrijeme dvojice najvecih!!

  • 25.01.2019.

    Fedor je bio jedan od najboljih MMA boraca na svijetu. Sve je ispravno rekao za UFC koji ne poštuje borce, nego samo gledaju napraviti sto bolju najavu i cirkus pred meč.

  • Ivan_8102 25.01.2019.

    Nije se proslavio u UFC isto kao i Mirkec pa priča priče, Stipe je za njih gospodin !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare