To je to što me zanima!

Ne zaustavlja ga ni korona: Bručić zabio u porazu Minska

Bjelorusko nogometno prvenstvo održava se i dalje usprkos pandemiji korona virusa, a Bručićev Dinamo Minsk u sedmom je kolu igrao s vodećim Slutskom na domaćem terenu
Vidi originalni članak

Predsjednik nam je rekao da popijemo časicu votke svaki dan i odemo u saunu i da nam to pomaže u borbi s koronom, rekao nam je Karlo Bručić, nogometaš Dinamo Minska, još u ožujku.

HRVAT U BJELORUSIJI 'Predsjednik nam je rekao da pijemo votku protiv korone...'

Bjelorusko nogometno prvenstvo održava se i dalje usprkos pandemiji korona virusa, a Bručićev Dinamo Minsk u sedmom je kolu igrao s vodećim Slutskom na domaćem terenu.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slutsk je u 22. minuti poveo, a u 52. minuti je rezultat bio 2-0 za goste, no Bručić je u 86. smanjio zaostatak. Odlično se otarasio svog čuvara, našao sam pred golmanom i s lakoćom ga matirao za svoj drugi gol ove sezone.

Video Bručićevog gola pogledajte OVDJE.

Još u ožujku hrvatski je nogometaš bio uvjeren da do odgađanja prvenstva neće doći, a to je i pogodio. Njegov Dinamo sada je desetoplasirana momčad prvenstva, dok je na vrhu tablice upravo Slutsk.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 03.05.2020.

    Bravo Karlo

  • Zmar116 03.05.2020.

    Na kraju će ispasti da je,po pitanju virusa, Bjelorusija najbolje reagirala..Otpornost virusu u bivšim kounističkim zemljama je daleko veća.Jbg ,dok su se Zapadnjaci vozili u mercedesima i živjeli u luksuzu ,na istoku se ulagalo u javno zdravstvo, a lada niva je bila maksimum..

  • NindžaPijace 03.05.2020.

    Već 2 mjeseca se igra liga sa gledateljima i održavaju se koncerti i javna okupljanja normalno a Bjelorusi još uvijek nisu izumrli. Kako to, kako to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare