To je to što me zanima!

'Ne želimo bod, zanima nas samo pobjeda protiv Hajduka'

I mi i Hajduk smo podjednaki i zanima nas samo pobjeda kojom ćemo se vratiti na vrh ljestvice, rekao je novi/stari trener Splita uoči splitskog derbija protiv Hajduka
Vidi originalni članak

Uoči gradskog derbija trener domaćina Tonči Bašić optimističan je i najavljuje pobjedu Splita.

- Ovaj grad i publika zaslužuju gradski derbi, a naš optimizam temeljimo na kvaliteti svlačionice. I mi i Hajduk smo podjednaki i zanima nas samo pobjeda kojom ćemo se vratiti na vrh ljestvice - kaže Bašić i dodaje kako je gledao gotovo sve utakmice Hajduka.

- Treba pohvaliti kvalitetu pojedinaca i atmosferu u svlačionici kao i rad kolege Balakova. Hajduk je zadnje tri utakmice dao devet golova i primio samo jedan, što dovoljno govori o snazi momčadi. No i mi smo svjesni svoje snage. Split je sazrio da pobjedi u jednoj velikoj utakmici, pokazali su to i europski ogledi.

Trener Splita se osvrnuo i na atmosferu u klubu nakon otkaza treneru Kataliniću i ostavke sportskog direktora Pralije.

- Klub je izdao pripćenje vezano za posljednje događaje i ja tu nemam što posebno dodati. Atmosfera u gradu je odlična, splitska publika je nogometna, očekuje dobru utakmicu, a mi očekujemo pobjedu i bodove koji nas vraćaju na vrh ljestvice - kaže Bašić, a na pitanje bi li bio zadovoljan bodom spremno odgovara:

- Ne bih! Protivnik je velik, ali i naši igrači i klub su također veliki.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • baranjac156 27.08.2011.

    O tom bodu protiv Hajduka možete samo sanjat.....<3 Hajduk živi vječno, Bog i NITKO više <3

  • darvin 27.08.2011.

    ... Alen Vitasović se učlanio u Naš Hajduk. Kako su nam javili iz Torcide Pula, Alen je otpjevao pjesmu "Hajdučka" a najdraži igrači Hajduka su mu Zlatko Vujović, Bokšić i Rapaić.

  • BORISARAMBAI 27.08.2011.

    ja sam Hajdukovac al bravo za trenera Splita nogomet se uvijek treba igrat na pobjedu pa ako se i izgubi nije smak svijeta a to ja Splitu ipak želim samo kad igra protiv Hajduka i Dinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare