To je to što me zanima!

'Ne znam tko je Rebić. Pa nisam ga vidio već neko duže vrijeme'

HRT-ovi stručni komentatori su prokomentirali Rebićev potez kod prvog španjolskog gola kada je mijenjao kopačke, a to mu očito nije najbolje sjelo pa ih je prozvao u Instagram objavi...
Vidi originalni članak

Dva dana nakon ispadanja Hrvatske s Eura, objava na Instagramu Ante Rebića eksplodirala je poput bombe u našem javnom prostoru. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativac je prozvao izbornika Zlatka Dalića, a uhvatio se u koštac i s HRT-ovim stručnim komentatorima Antonom Samovojskom i Robertom Prosinečkim. Njihovi komentari u emisiji Europeo očito mu nisu najbolje sjeli pa je sve podijelio s javnosti na Instagramu. Ubrzo je nestala njegova objava, a nedugo nakon toga je i deaktivirao Instagram.

 - Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)... Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska" - pisalo je navodno u statusu na Rebićevom Instagramu, pišu Sportske novosti

HRT-ovi stručni komentatori su prokomentirali Rebićev potez kod prvog španjolskog gola kada je mijenjao kopačke.

Antun Samovojska nam je rekao kako je samo iznosio činjenice, a Robert Prosinečki je za Index cijelu situaciju komentirao riječima:

- Ne znam tko je Rebić. Nisam ga nešto vidio već duže vrijeme - kratak je bio Žuti.

Mnoge je začudila Rebićeva objava jer je jedan od onih koji se rijetko oglašava u javnosti, a gotovo nikada na društvenim mrežama ne objavljuje sadržaj ovakve tematike. Prozvao je izbornika Dalića i očito dao do znanja kako atmosfera u reprezentaciji baš i nije bajna, kako se činilo za vrijeme Eura.

Kako god, Rebić je na kraju izbrisao objavu i teško je reći je li riječ o hakerskom napadu ili je samo to bio trenutak slabosti u kojem je izrazio svoje mišljenje. No, po onome što je pisalo u objavi, lako je za zaključiti kako su ga pogodile kritike na račun njegovih igara na ovome Euru. 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • Palmanova 02.07.2021.

    normalno da nisi kad si ceo zivot u begesu ,pijes po splavovima ,zato debeli trbuh i otkazi u bosni,azeri,kayseri

  • studenticaa 01.07.2021.

    sta je igrao igrao je.. njega vise ne budemo gledali

  • Robert Dani 01.07.2021.

    Pustite Dalića na miru! Njemu je najteže pa Gospa ga je izdala!? A toliko joj je vjerovao i na nju računao?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare