To je to što me zanima!

'Neće biti prodaje vitalnih igrača do 2010. godine’

Branko Ivanković misli da mu za europski Dinamo sljedeće sezone nedostaje jedan ili možda dva igrača. Zadovoljan je ovoljetnim pojačanjima
Vidi originalni članak

Iznenadio me velik broj navijača protiv Olimpije, nije mi bilo svejedno kako ćemo odigrati, priznao je Ivanković. Dinamov trener zadovoljan je generalkom uoči 1. pretkola Lige prvaka protiv Linfielda, a nedostatke će, kaže, popravljati “u hodu”.
- Inzistiram na kompaktnosti igre, koja je sve bolja i bolja. Moraju još biti čvršći i bolji u presingu, ali to treba vremena za uigrati. Tražim i brz protok lopte te strpljivost - kaže Ivanković.
No za sve to vremena puno nema, Linfield je pred vratima.
- Od navijača sam dobio dvije njihove kasete s prvenstvenih utakmica. Prgavi su, neću reći da su grubi, ali sigurno su prgavi.
Ivanković gleda prema sljedećoj sezoni, već bi sada uigravao momčad za Ligu prvaka 2009. godine.
- Eventualno možemo još dovesti jednog igrača na zimu i jednog na ljeto, kad vidimo gdje smo 'tanki’. Prodaje vitalnih igrača, za europski Dinamo, sigurno neće biti još dvije godine.

'TANAC' UKRATKO
O POJAČANJIMA - Dobri su, jedva čekam da se adaptiraju.
O MORALESU - Nije teretan, pravi je razigravač i zato je ovdje.
O LINFIELDU - Oni se predstavljaju lošijima nego doista što jestu, ali neće im to proći.
O JAKOM HAJDUKU - S Hajdukom je uvijek čudesna atmosfera, a za nas i rezultat.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pladu 10.07.2008.

    to nek oni lažu nekog drugoga a ne nas vjerne dinamovce i bolje im bi bilo da još dovedu dva tri pojačanja a da ne bude ko hajduku prošle godine

  • nix_zgd 09.07.2008.

    nema prodaje!!! hmmm di sam to već čuo...??!!!!

  • gremljin 09.07.2008.

    jedino kaj je vitalno za tebe majmune su euri, ponosa nemaš, jer inače kako objasniti da nakon kaj ti neko jebe mater i sve po spisku daješ mu ruku i ližeš guzicu ko mlado majmunče? fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare