To je to što me zanima!

Neće komentirati Ivančića: Na pripremama sam, treba mi mir

Na pripremama sam te bih Vas zamolila da upite šaljete iza 10. ožujka kako bih se u potpunosti mogla koncentrirati na trening te mogla odraditi pripreme, veli Sandra
Vidi originalni članak

Sandra Perković odlučila je zaustaviti medijsku raspravu između nje i bivšeg trenera Ivana Ivančića koja je nastala nakon raskida suradnje. Podsjetimo, kad su se razišli, naša atletičarka izjavila je kako ju je Ivanča tjerao da trenira unatoč liječničkoj zabrani na što je Ivančić otkrio još neke detalje zbog kojih mu je bilo teško surađivati sa zlatnom olimpijkom. Otkrio je, među ostalim, kako je kasnila na treninge, kazao kako je lijena te kako nije shvatila da ne može u isto vrijeme biti atletičarka i manekenka.

Upitana da prokomentira posljednje izjave bivšeg trenera, Sandra je mailom poručila sljedeće:

"Zbog brojnih upita koji mi stižu ovim putem bih Vas htjela obavijestiti da se nalazim na pripremama te bih Vas htjela zamoliti da sve upite šaljete iza 10. ožujka 2013. godine, kako bi se u potpunosti mogla koncentrirati na trening te ove pripreme odraditi na najbolji mogući način. Zahvaljujem na razumijevanju", stoji u Sandrinom mailu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zgpurger1 08.03.2013.

    Eeeee,to ti je kad ćuna zamiriši ode trening u drugi plan.

  • dr Tony 28.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Capafiori 23.02.2013.

    Treba ju pustiti da ide svojim putem, a stvarno mi se i dopala njena poruka putem maila. Makar znamo da joj ide pisanje, obzirom na što joj sliči razgovor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare