To je to što me zanima!

Neće pa neće: Vlašić promašio ogromnu šansu protiv Seville

Ivan Rakitić trebao je početi od prve minute, ali na zagrijavanju je osjetio zatezanje mišića pa je otpao i pobjedu Seville u prvoj utakmici osmine finala Europske lige (1-0) odgledao s klupe
Vidi originalni članak

Nogometaši Seville pobijedili su na svom Sanchez Pizjuanu West Ham s minimalnih 1-0 u prvom susretu osmine finala Europske lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivan Rakitić trebao je početi od prve minute, ali na zagrijavanju je osjetio zatezanje mišića pa je otpao i cijeli susret odgledao s klupe. No, zaigrao je jedan drugi Hrvat. 

Nikola Vlašić krenuo je od prve minute i dobio priliku da navijačima pokaže da zaslužuje nositi dres West Hama. Nije ni danas oduševio. Promašio je stopostotnu šansu, a osim toga je bio u potpunosti nevidljiv. Imao je tek 18 dodira s loptom. Ako ništa, barem je drugu utakmicu zaredom počeo od prve minute što znači kako ga Moyes želi 'oživjeti'. 

U 12. minuti bio je u šah-mat poziciji. Nalazio se sam ispred golmana Seville, mogao je popiti kavu i pitati ga gdje da mu puca, ali hrvatski nogometaš je glavom pucao ravno u Bounoua. Na odbijanac je naletio Michail Antonio, no pogodio je Vlašića

Video pogledajte OVDJE.

U 30. minuti krasno je pucao s 20 metara u donji desni kut, ali golman Seville je to skinuo. Vlašić je mogao postati junak svoje momčadi, no Moyes ga je opet prvog izvadio. Uz to je i najgore ocijenjeni igrač utakmice.

Njegovi promašaji obili su se o glavu West Hamu. Sevilla je dominirala gotovo cijeli susret, ispalila čak 22 udarca, a slavodobitan bio je onaj iz 60. minute kada je Munir zabio za 1-0 na asistenciju Acune. Uzvratna se utakmica igra u Londonu 17. ožujka.

Vlašić je igrač neupitne klase. To je pokazivao u Hajduku, CSKA Moskvi i hrvatskoj reprezentaciji. No, očito Premier liga nije za njega. Nije se snašao ni kada je bio u Evertonu, a muči se i u West Hamu. 

Činjenica jest da je Vlašić tehnički vrlo potkovan igrač, koji je jak na nogama i vrlo kreativan prema naprijed što bi eventualno dalo naslutiti kako mu stil igre engleske lige nije sjeo najbolje. Ove sezone odigrao je 24 utakmice u svim natjecanjima, uz mizeran učinak. Zabio je gol i jednom asistirao. Za razliku od siječnja i veljače kada je skupljao mrvice, sada barem igra i ulazi u šanse. No, lopta nikako da uđe u mrežu. 

Znamo o kakvom klasnom igraču je riječ. Nadamo se da će mu uskoro svanuti sunce u Londonu. A nada se i West Ham koji ga je platio 30 milijuna eura, a pogotovo David Moyes koji jako puno očekuje od njega i treba ga u završnici sezone.  

Idi na 24sata

Komentari 95

  • trump fucker 11.03.2022.

    ovaj vlašić,petković i onaj livaković ni slućajno ni primirisat blizu reprezentacije da i rebić inaće veliki zajeb

  • domba18 11.03.2022.

    Pakuj se odi u Bundesligu nije ovo za njega na žalost

  • bosanac1990 11.03.2022.

    za NK Kustosiju je odlican.dao bi 2 gola u sezoni

Komentiraj...
Vidi sve komentare