To je to što me zanima!

'Nećemo šetati po Zagrebu, Liga prvaka je jedino na što mislimo'

U utorak čarterom odlazimo u Zagreb pa od zračne luke izravno do hotela. Imamo vlastiti kat i svoje osoblje u hotel. Ne bi smjelo biti problema, kažu iz bečkog Rapida prije LP-kvalifikacija s Lokosima
Vidi originalni članak

Ne bih otišao na odmor u Hrvatsku zbog korona virusa, ali ne bojimo se. No, sigurno nećemo šetati središtem Zagreba, rekao je za  trener bečkog Rapida Dietmar Kühbauer, najavivši utakmicu drugog kola kvalifikacija Lige prvaka između Lokomotive i Rapida u srijedu.

POGLEDAJTE VIDEO: Rapid Beč nogo-tenis

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Austrija je sredinom kolovoza izdala upozorenje za putovanja u Hrvatsku, a zbog epidemiološkog stanja proglasila je najviši sigurnosni stupanj za područje cijele Hrvatske. 

Trener Rapida je kazao da ne osjeća strah prije utakmice, niti od protivnika Lokomotive, a niti zbog koronavirusa.

- To će biti vrlo važna utakmica, i u sportskom, ali i u ekonomskom smislu. Zanima nas samo ono na terenu - zaključio je trener. 

GORAN TOMIĆ 'Ovo je veličanstvena pobjeda, moji su igrači heroji! Rapid? Ma, šanse su nam minimalne...'

Igrači Rapida u Zagreb dolaze u utorak zrakoplovom.  

- U utorak čarterom odlazimo u Zagreb, a tamo ćemo od zračne luke izravno do hotela. Imamo vlastiti kat i svoje osoblje u hotelu i tu ne bi smjelo biti problema - rekao je sportski direktor Rapida Zoran Barišić.

Rapid u Zagreb dolazi bez hrvatskog braniča Matea Barača, a još uvijek se ne zna tko će biti kapetan nakon odlaska Stefana Schwaba.

Utakmica Lokomotiva - Rapid igra se u srijedu u 19 sati na stadionu u Kranjčevićevoj.
 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • DambaTheBlackMamba 25.08.2020.

    Rapid Beč je u rangu Dinama. Koliko puta je Lokomotiva dobila Dinamo na svom terenu ?

  • 25.08.2020.

    Bec ima vise stanovnika od cjele Hrvatske !! Naravno da se nece setati gradom !!! Zasto bi riskirali da ih izbace iz daljnjeg takmicenja ?? Jesu li igraci Bayena i PSG setali Portugalom ??

  • kicovz 25.08.2020.

    Jao, kad mi zatupani austrijanci mislu da su nešto posebno, trebali su ih maltratirat na aerodrom kao oni naši na granici

Komentiraj...
Vidi sve komentare