To je to što me zanima!

Nećeš, razbojniče! Miočić nije dao Whiteu da mu stavi pojas

Nakon desetak sekundi, gazdi UFC-a bilo je vidljivo neugodno pa je nestao, kao što je nakon prve runde nestao i njegov Francis Ngannou kojeg je UFC otvoreno i pomalo bezobrazno gurao
Vidi originalni članak

Pobjednik jednoglasnom sudačkom odlukom... I dalje UFC šampion Stipe Miočić, u elementu je bio legendarni Bruce Buffer. Stipe je pogledao preko ramena i vidio pojas kod gazde UFC-a Dane Whitea. Uzeo mu ga je iz ruke i dao treneru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije dopustio Stipe da mu White stavi pojas oko struka. I to je bila poruka prkosnog hrvatskog borca UFC-u. Nakon desetak sekundi, Whiteu je bilo vidljivo neugodno pa je nestao, kao što je nakon prve runde nestao i njegov Francis Ngannou, kojeg je UFC otvoreno i pomalo bezobrazno gurao i reklamirao kao novog prvaka, čovjeka koji će im donijeti više novca od Stipe. Računica je jasna, Kamerunac ima francusku putovnicu, a to je skroz novo tržište za UFC, čitaj više prodanih pay-per-viewa.

OK, njihovo pravo, ali prvak je zaslužio više, puno više. I zato je Stipe napravio to što je napravio. Pokazao je da je čovjek koji ne trpi nepravdu, nakon što je Ngannouu održao malu školu MMA-a i hrvanja, isto je učinio i šefu UFC-a nakon borbe.

Shvatio je Dana White Stipinu poruku, da nije, ne bi se onako neprimjetno, gotovo pokunjeno iskrao iz kadra, vidjevši da je jednostavno nepoželjan.

Dugo traje nezadovoljstvo Miočića s vodstvom UFC-a koji je njegove izazivače plaćao dvostruko više. Navikli su gazde najelitnije MMA organizacije da prvaci budu glasni, da galame, razbijaju na 'presicama', rade show.. Uglavnom, sve što donosi veću gledanost, time i veću zaradu i sve što Stipe - ne radi. Ali Stipe takav, on ne galami, ne prijeti i ne vrijeđa protivnike, uđe u ring i odradi posao.

Stipe je čovjek koji je i nakon uspona na tron ostao u vatrogascima, isti onaj tip koji odrađuje turu za čišćenje toaleta, prije nego je bio prvak i nakon što je postao. 

UFC se nadao da će Ngannou biti novi čovjek s pojasom, dali su mu sve, trenirao je i spavao u njihovim prostorijama, marketinška mašinerija ga je gurala, objavljivali su priču za pričom o teškom životu u rudniku gdje je radio kao maloljetnik, a Stipe kao da nije postojao, kao da njegova priča vatrogasca koji spašava živote uopće nije bitna pa se UFC dan prije borbe sjetio da postoji vatrogasac koji je šampion, i to pod njihovim okriljem, pa su malo poslali kamere i intervjuirali njegove kolege. 

Šutio je Stipe i šutio...

U njemu je kuhalo, a onda je došao i taj dan u kojem je američki vatrogasac hrvatskih korijena pokazao UFC-u tko je pravi šampion, što god oni mislili o tome...

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Hiroo_Onoda 21.01.2018.

    Ne pratim baš previše sportove, ali drago mi je što je hvalisavac Fransis dobio po tamburi. Stipe djeluje kao pristojna i skromna osoba i nadam se da će još dugo moći zarađivati taj nimalo laki novac.

  • bonecrusher 21.01.2018.

    Stipe je toliko ponizio Francisa da je istom bilo neugodno stajati u oktogonu a jedva je stajao. Ovako prebiti čovjeka i nalupati ga i poniziti u svim segmentima kao vrtićko dijete a tip je div-zvijer pa to je nevjerojatno. I Danu je ponizio - u oktogonu je bacao Francisa baš pred njega a on nije mogao gledati šta Stipe radi iz njegovog ljubimca pa je gledao dolje u monitor a poslije nije od njega htio uzeti pojas...

  • Gilly 21.01.2018.

    STIPE C A R BIO I OSTO

Komentiraj...
Vidi sve komentare