To je to što me zanima!

Nećeš se lijepo ponašati? Okej, evo ti 375.000 eura kazne...

Dok Neymar snima reklame s Ronaldom, PSG je na pripremama za novu sezonu, a to se baš nije svidjelo čelnicima kluba koji su odlučili kazniti Brazilca s 375.000 eura zbog - lošeg ponašanja...
Vidi originalni članak

Dok drugi nogometaši u svojim ugovorima imaju bonuse za golove, asistencije, pobjede, trofeje i sličnom, brazilska zvijezda Neymar u ugovoru s PSG-om ima bonus za lijepo ponašanje. Da, nije zezancija.

Pod pojmom lijepog ponašanja Parižani misle na ponašanje na treninzima, odnos prema medijima i navijačima, točnost u klupskim obvezama i druge stvari u kojima će igrač pokazivati poštovanje prema PSG-u kao klubu i njegovim navijačima. Neymar će, dalo bi se zaključiti, ostati bez bonusa za srpanj zbog nepojavljivanja na treningu, odnosno, početku priprema. Jednostavno je - nestao.

Razlog tome je velika želja Brazilca za odlaskom u Barcelonu, točnije, za povratkom u katalonski klub gdje je igrao prije dolaska u Pariz. Francuzi su se sjetili bome lijepo naplatiti njegovo loše ponašanje te su mu 'udarili' kaznu od 375.000 eura, koliko mjesečno iznosi njegov bonus za lijepo ponašanje kao člana PSG-a.

Dok su njegovi suigrači trenirali, Neymar je bio u Torinu gdje se družio s Cristianom Ronaldom. Pomalo neobična kombinacija, zar ne? Ali, ujedinile su ih marketinške obveze. Barem službeno. Fotografiju dvojca objavio je na Instagramu Ricardo Regufe, jedan od Ronaldovih bliskih prijatelja. Čini se da su Ronaldo i Neymar zvijezde jedne reklame.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 12.07.2019.

    375.000€?!? pa to je mačji kašalj za njega

  • dampyr321 12.07.2019.

    Nek mu uzmu godišnju plaču, pa da onda vidimo dal če se pojavljivat na treninzima i lijepo se ponašat...

  • Jacksss 12.07.2019.

    uff što su ga kaznili... trebali su mu naplatiti više milijuna da bi nešto osjetio.. ovo zaradi u 4 dana. Lik u PSG-u zarađuje skoro 600.000 eura TJEDNO! i to je samo redovna plaća, bez reklama i sponzora sa strane itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare