To je to što me zanima!

'Neću plakati ako Cristiano ode iz Reala, a Messi je najbolji'

Ronaldo je igrač koji pravi razliku u Realu i ja ću biti sretan ukoliko on odluči napustiti Madrid ovoga ljeta. Želim mu sve najbolje i nadam se da će donijeti pravu odluku, rekao je naš Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić polako vrši posljednje pripreme za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a slobodno vrijeme je iskoristio za davanje izjava za medije. 

Raketa je pričao o brojnim stvarima pa tako i o Cristianu Ronaldu te o mogućnosti da sjajni Portugalac napustio redove Reala na kraju ove sezone.

- Ne mogu zamisliti da će Ronaldo napustiti Real, no u nogometu se stvari brzo okreću i brojne stvari se mogu dogoditi. On je igrač koji pravi razliku u momčadi Reala. Ako on uistinu ode iz Madrida ja ću biti sretan. Kao njegov kolega nadam se da će donijeti najbolju odluku za sebe. Ista je situacija i sa Zidaneom, njemu isto želim sve najbolje u životu i daljnjoj karijeri - rekao je naš Ivan. 

VELIKI ČOVJEK Nova sjajna gesta Cristiana kojom je rasplakao dječaka

Osim o Ronaldu, Rakitić se, naravno, dotaknuo i teme o Svjetskom prvenstvu te argentinske reprezentacije, predvođene Lionelom Messijem, s kojom će naša reprezentacija odmjeriti snage 21. lipnja. 

- Messi je najbolji igrač na svijetu. Još uvijek nitko nije otkrio način na koji ga se može zaustaviti. Sve što možemo je to da uživamo u njegovoj igri. Bit će to poseban osjećaj kada budem morao igrati protiv njega. Sve oči će biti uprte u njega te će on biti pod velikim pritiskom. Sigurno je da on zaslužuje osvojiti Svjetsko prvenstvo, ali tamo su i brojne druge reprezentacije koje sanjaju takav uspjeh - zaključio je Rakitić.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • josipmikulic_3 12.06.2018.

    Ronaldo je najbolji

  • 11.06.2018.

    To,bravo Raketa,a ti si bolji od Modrića!

  • Frenkyy 11.06.2018.

    Boga mi neću ni ja plakat ako ode iako sam stari realovac! Već mi ga je puna kapa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare