Obavijesti

Sport

Komentari 59

Nova sjajna gesta Cristiana kojom je rasplakao dječaka

Nova sjajna gesta Cristiana kojom je rasplakao dječaka
1

Cristiano Ronaldo i dalje oduševljava nogometnu javnost, ali ovoga puta to radi izvan travnjaka. Prije polaska njegovog Portugala u Rusiju Ronaldo je još jednom pokazao kako je prije svega veliki čovjek

VIDEO

Cristiano Ronaldo i njegov Portugal u subotu su se zaputili prema Rusiji gdje će ove godine loviti prvi naslov svjetskog prvaka u povijesti. 

No, prije nego što su se ukrcali u autobus kojim su trebali otići prema aerodromu, Cristiano je napravio novi sjajan potez kojim je obradovao malenog navijača Portugala, ali i pokazao cijelome svijetu kako je on prije svega veliki čovjek. 

Naime, dok su se igrači ukrcavali u bus, jedan maleni dječak je prišao Cristianu koji ga je odmah zagrlio te se uslikao s njim, što je tog dječaka natjeralo na suze. Nakon toga Ronaldo mu se potpisao na dres te ga poljubio u obraz.

Ovo je samo još jedna sjajna gesta Portugalca koji je proteklog tjedna otišao u jednu bolnicu s bolesnom djecom kako bi im, barem na kratko, donio sreću i veselje na njihova lica. 

Cristiano će svoju avanturu na Svjetskom prvenstvu započeti 15. lipnja kada njegov Portugal igra vrlo tešku utakmicu protiv Španjolske, a nakon toga će 20. lipnja igrati protiv Maroka. Grupnu fazu će završiti utakmicom protiv Irana 25. lipnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića