To je to što me zanima!

Nedjelja iz snova: Ćorić, PPD, derbi za Učku, Chelsea - L'pool

Chelsea - Liverpool, PSV - Ajax, Hajduk - Inter, Istra - Rijeka, Sevilla - Real, Lyon - PSG od nogometa, Barcelona - Real od košarke, Federer, Nadal i Ćorić od tenisa... Sve nas to čeka u nedjelju
Vidi originalni članak

Nedjelja, prokleta nedjelja, pjevao je nekad Parni valjak, ali ne pjevaju tako ni u ludilu sportski zanesenjaci koji danas, usprkos lijepom vremenu, ne bi trebali izlaziti iz kuće. Barem to preporučamo.

Ili, ako baš moraju, neka to bude prije podneva jer točno u podne u Ženevi će u parovima na Laver kupu za Europu igrati u paru Roger Federer i Rafael Nadal (Isner/Sock). Prijenos je na Eurosportu.

Nama će malo važniji, pak, biti dvoboj u St. Peterburgu gdje će Borna Ćorić igrati prvo finale ove godine (15.30), a osmo u karijeri. Protivnik je Daniil Medvedev iza kojeg je ljeto iz snova, a danas će biti i domaća publika. Ćorić i Medvedev su dosad igrali pet puta, a čak četiri puta je slavio hrvatski tenisač. Posljednji put su igrali na Mastersu u Parizu prošle godine, a Borna je dobio sa 6-4, 6-4.

Derbiji u Nizozemskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Engleskoj

Selimo se na rukometne parkete. U Danskoj će kod Aalborga od 16.50 (HRT 2) gostovati PPD Zagreb u drugom kolu Lige prvaka. Zagrebaši su krenuli porazo od PSG-a u Areni (29-37), a danski prvak prilika je za prve bodove.

Nešto ranije (16.30, Arenasport 3) na Poljudu će Hajduk obilježiti 40. rođendan Poljuda na koji stiže Inter iz Zaprešića. Hajduk nakon kiksa Dinama u Varaždinu ima priliku pobjeći Zagrepčanima na tri boda prednosti.

Poslije Hajduka HNL se seli u Pulu gdje će kolo zaključiti Istra 1961 i Rijeka u derbiju za Učku. Prijenos je od 19 sati na Arenasportu 3.

Na međunarodnim travnjacima najviše će pažnje privući dvoboj Chelseaja i Liverpoola na Stamford Bridgeu. Redsi su i dalje stopostotni u Premier ligi, ali uzdrmao ih je poraz u Napulju. Može li Chelsea to iskoristiti, provjerite od 17.30 na Sportklubu 1.

U Nizozemskoj će derbi igrati PSV i Ajax (16.45, Sportklub 3), u Francuskoj Lyon i PSG (21.00, Arenasport 3), a u Španjolskoj Sevilla i Real Madrid (21.00, Sportklub 1). Kod susjeda u Srbiji Vječiti derbi igraju Partizan i Crvena zvezda (18.00, Arenasport 6).

Formula 1 i NFL

Košarkaška klupska sezona tek kreće, a prvi El Clasico već će odigrati Real Madrid i Barcelona. Igrat će za trofej Superkupa od 19 sati, gledati ih možete na Arenasportu 5.

Kome nije dovoljno, a nije, primjerice, ljubiteljima NFL-a, kao šlag na tortu ove nedjelje doći će dvoboj Seattlea i New Orleansa zakazan za 22.25 uz prijenos na Sportklubu 3. 

Ne, nismo zaboravili ni ljubitelje Formule 1. Oni će na svoje doći u 14.10 kada će krenuti bitka za Veliku nagradu Singapura. Tada ćete morati prebaciti na Arenasport 2.

Pripremite se i... Sretno.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Obi-Wan Kenobi 22.09.2019.

    Sjetili ste se Formule i NFL-a? Jer sam ja na nekom drugom portalu?

  • ynwaLFC_1 22.09.2019.

    Hahahahahhahaha mislim da biram hajduk-inter zapresic ispred chelsea-liverpool i sevilla-real Hahahahahahaahhahahaha #LudJeNormalanANormalanJeLud

  • bili_os 22.09.2019.

    Stvarno je nedjelja iz snova. Tek se probudio,sad lagano na kavicu za razbudivanje,pa onda na mamin rucak i poslije rucka sve do 23 sata birtija,sport i kladionica. Di ces ljepse...

Komentiraj...
Vidi sve komentare