To je to što me zanima!

Nedjeljni derbi za vrh: Dinamo se odmarao, Keka muči obrana

SUDI ANTE VUČEMILOVIĆ Isti je sudac u prosincu sudio derbi Dinama i Hajduka u Maksimiru i nije se baš ‘proslavio’. Sigurno će Vučemilović biti pod posebnim povećalom
Vidi originalni članak

Trener Dinama Zoran Mamić jučer je igračima dao slobodan dan, a Slovenac Matjaž Kek svoje je odveo na jutarnji trening.
Svjestan je slovenski strateg prilike koja im se pruža. U Maksimir dolazi s momčadi koja u HNL-u nije izgubila od svibnja prošle godine, i to baš od Dinama (4-0).

Keka prije derbija muči samo jedno pitanje, što s obranom?! Miral Samardžić ima žute kartone, Marko Lešković zbog problema s tetivom neće igrati još najmanje dva-tri mjeseca.

Jednog će stopera igrati Matej Mitrović, a drugi bi mogao biti Frane Ikić. On bi u Maksimiru mogao imati “vatreno krštenje”. Bio bi mu to debi u dresu Rijeke, i baš u utakmici koja može odlučiti borbu za naslov.

Problema s izostancima ima i Zoran Mamić, ali njemu je najvažniji povratak Sigalija i Marka Pjace. Pred Mamićem je dvojba što s El Soudanijem. Alžirca treba kazniti za pogrešku protiv Zagreba, ali opet radi se o igraču koji potezom rješava utakmicu.

Trener Dinama je jedan od onih koji vole iznenaditi, ali ovo nije utakmica u kojoj se ide “kockati”. Valjda se nakon ovog derbija neće pričati o suđenju. Ante Vučemilović se ove sezone u nekim utakmicama baš i nije “proslavio”.

Loše je odsudio derbi Dinama i Hajduka u prosincu i sigurno će biti pod povećalom. A za vikend bi, odnosno u nedjelju, moglo biti ljepše vrijeme. Ne bi trebalo biti kiše. Stiže više od 1000 navijača Rijeke, valjda će na tribinama Maksimira biti desetak tisuća ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • hosovac_1_1 17.02.2016.

    Dinamo i Rijeka dva su kluba bratska s njima se ponosi čitava Hrvatska..a ostali kmeče

  • dsmilja1 17.02.2016.

    kaj je moguće da komentari idu kako treba? aj svaka vam dala

  • miris kusa 17.02.2016.

    sampjero, tvoj mozak nauka nije jos nasla

Komentiraj...
Vidi sve komentare